Bekijk Horizon Forbidden West: Burning Shores lanceringstrailer

Bekijk Horizon Forbidden West: Burning Shores lanceringstrailer

Horizon Forbidden West is een spannend avontuur in een uitgestrekte open wereld dat alle fans van Horizon Zero Dawn zouden moeten spelen. Het brengt niet alleen nieuwe gebieden om te verkennen, een nieuw verhaal, geweldige graphics en tal van nieuwe functies, maar laat je ook op een veel dieper niveau opgaan in de post-apocalyptische wereld waarin de saga zich afspeelt. Het verhaal van Aloy is spannend en vol actie, maar verkent ook een alternatief science-fiction scenario dat veel dichter bij het onze zou kunnen liggen nu Kunstmatige Intelligentie een prominentere rol in ons leven begint te spelen. 

De mogelijkheid om zo'n scenario te verkennen via de onderliggende details van Aloy's verhaal is een heel aantrekkelijke ervaring die wordt uitgebreid met de lancering van de eerste uitbreiding voor Horizon Forbidden West. Burning Shores neemt je mee naar een gebied dat ten zuiden ligt van de Tenakth Clan Lands om te verkennen wat er over is van Los Angeles. De plaats is door intense vulkanische activiteit en aardbevingen veranderd in een archipel. De eens zo beroemde stad ligt in puin, maar herbergt nog wat leven. Tijdens Aloy's avontuur in de Burning Shores maakt ze nieuwe vrienden om het gebied te redden van een nieuwe bedreiging.

Het vervolg op een episch verhaal

Horizon Forbidden West: Burning Shores lanceert op 19 april, exclusief voor PlayStation 5. Het bevat nieuwe functies, personages en verhalen om te ontdekken. Je kunt de officiële lanceringstrailer hieronder bekijken. Het is onlangs gepubliceerd door Sony.

 

 

Om de Burning Shores te verkennen, moet je eerst de hoofdverhaallijn in Horizon Forbidden West uitspelen. Daarom moet je onze prijsvergelijker gebruiken om een Horizon Forbidden West PS5 code te kopen als je het spel nog niet bezit. Daarna kun je de beste aanbiedingen voor Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5 sleutels om Aloy te vergezellen op haar nieuwe avontuur als je het basisspel hebt uitgespeeld.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief