Horizon Forbidden West krijgt de beste graphics op PC

Horizon Forbidden West krijgt de beste graphics op PC

Horizon Forbidden West was Sony's paradepaardje op de PlayStation 5 toen de console werd uitgebracht. Het vervolg op Horizon Zero Dawn bood een nieuwe kans om samen met Aloy op te gaan in een episch avontuur in een post-apocalyptische wereld die wordt bevolkt door ongelooflijke robots. Een nieuwe dreiging kwam op in het Westen en door op reis te gaan om de oorsprong ervan te onderzoeken, konden we ook onontdekte gebieden verkennen. Met nieuwe manieren van navigeren, spannende gameplaymechanieken en een solide verhaal werd Horizon Forbidden West al snel een favoriet van de fans.

Komt het dit jaar naar de PC?

Net als bij zijn voorganger is er een enorme community geïnteresseerd in het spelen van de game op PC. Omdat Sony een wat soepeler beleid lijkt te voeren als het gaat om exclusives, volgt Horizon Forbidden West precies dezelfde weg als Horizon Zero Dawn en wordt het spel speelbaar op pc. Het spel wordt uitgebracht via Steam als Horizon Forbidden West Complete Edition. Er is nog geen officiële releasedatum bevestigd, maar alles wijst naar 2024. De publicatie van een nieuwe video die wat inzicht geeft in de grafische mogelijkheden van de pc-versie ondersteunt de theorieën over een mogelijke release in de komende maanden.

Horizon Forbidden West Complete Edition zal gebruik maken van de superieure mogelijkheden van het platform om een ervaring te leveren met nog betere graphics, vooral op die configuraties die gebruik maken van Deep Learning Super Sampling, DLAA en Nvidia's Reflex-technologie. Als je dacht dat Horizon Forbidden West er goed uitzag op PlayStation, dan zul je de nieuwe beelden voor de pc geweldig vinden.

 

 

Horizon Forbidden West verdient alle lof voor het bieden van een unieke ervaring. De toekomstige release van het spel op de PC zal de populariteit zeker een flinke boost geven. Natuurlijk kun je je Horizon Forbidden West Complete Edition Steam key nu al pre-orderen met onze prijsvergelijker en profiteren van de beste kortingen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief