Horizon Forbidden West is nu uit op PC

Horizon Forbidden West is nu uit op PC

Sinds PlayStation zijn lieveling God of War: Ragnarök naar de pc bracht, worden steeds meer van hun exclusieve titels een paar jaar na hun oorspronkelijke release geleidelijk naar de pc gebracht. De game Horizon Zero Dawn werd eerder ook al naar de pc gebracht, dus natuurlijk volgt de opvolger, Horizon Forbidden West, dit voorbeeld. En op 21 maart 2024 verscheen Horizon Forbidden West officieel op de pc.

 


Horizon Forbidden West is een actie role-playing open-wereld game ontwikkeld door Guerrilla Games en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment voor de PS4 en PS5 consoles. Het spel werd uitgebracht op 18 maart 2022, als het vervolg op Horizon Zero Dawn. Horizon Forbidden West was genomineerd voor verschillende prijzen bij The Game Awards in 2022, waaronder de prestigieuze Game of The Year, maar toen het tegen Elden Ring moest opnemen, kon Horizon Forbidden West niet aan zijn nederlaag ontsnappen. Desondanks behaalde de game een groot succes op PlayStation en wordt het nog steeds beschouwd als een van de best uitziende games die er zijn.

Ga helemaal op in de gameplay van Forbidden West

In Horizon Forbidden West bestuur je Aloy om de spelwereld te verkennen, met als belangrijkste wapen een boog. Je krijgt te maken met verschillende soorten mechanische wezens en om te helpen bij de gevechten beschikken spelers over een verscheidenheid aan gereedschappen, uitrusting en verschillende wapens om de tactische opties uit te breiden. Hoe je vijanden benadert, hangt af van je speelstijl. Dankzij de verbluffende graphics en nieuwe functies waarmee spelers in onderwateromgevingen kunnen duiken en vrij door de regio's van het spel kunnen reizen, kunnen spelers nu nog meer genieten van de spelwereld.

Horizon Forbidden West heeft indrukwekkende graphics op de PC. Nu kun je Horizon Forbidden West ervaren met ontgrendelde framerates voor de soepelst mogelijke ervaring. Daarnaast ondersteunt het spel DLSS 3, waarbij AI-gestuurde upscaling en frame-generatie worden gebruikt om de beelden te verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Verder ondersteunt het spel ook XeS en AMD FSR 2.2 technologieën. Zorg ervoor dat je pc voldoet aan de basisvereisten om het spel soepel te kunnen draaien.

Horizon Forbidden West is nu verkrijgbaar voor Windows. We raden je aan om de prijsvergelijker van dLCompare te gebruiken voor de beste aanbiedingen voor Horizon Forbidden West.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief