Horizon Forbidden West komt volgend voorjaar uit op PC

Horizon Forbidden West komt volgend voorjaar uit op PC

Na het enorme succes op PlayStation-consoles komen Horizon Forbidden West en de uitbreiding Burning Shores nu eindelijk uit op PC. Na het publiceren van een video met details over de ongelooflijke graphics en extra functies die de PC-versie van het spel zal bevatten, heeft Sony eindelijk de officiële releasedatum voor Horizon Forbidden West Complete Edition onthuld. Dit pakket bevat zowel het basisspel als de uitbreiding en maakt de deal compleet met een aantal extra in-game items en bonussen. Spelers die deze versie kopen, krijgen toegang tot nieuwe wapens, exclusieve outfits, een Apex Clawstrider Machine Strike Piece en meer.

Verschijnt in maart

De release van Horizon Forbidden West Complete Edition staat gepland voor 21 maart 2024 op PC. De nieuwe versie van de game geeft je toegang tot de tweede aflevering in het verhaal van Aloy en speelt zich af na de gebeurtenissen van Horizon Zero Dawn. Aloy begint aan een episch avontuur om nieuwe landen te verkennen en haar volk te redden van een nieuwe bedreiging. Met nieuwe stammen om te ontdekken, nieuwe manieren om te reizen en een spannend verhaal biedt Horizon Forbidden West de fans van de serie tal van nieuwigheden en verbetert het de gameplay voor een nog betere ervaring. De toevoeging van de Burning Shores uitbreiding in één pakket geeft je vanaf het begin toegang tot alle content die tot nu toe voor de game is uitgebracht.

 

 

Horizon Forbidden West Complete Edition is gemaakt om te profiteren van de superieure grafische mogelijkheden van de PC als platform. Het spel biedt aanpasbare besturing en ondersteuning voor controllers, zodat je van het avontuur kunt genieten, wat je voorkeuren ook zijn.

Als je Horizon Forbidden West Complete Edition vooraf bestelt, krijg je als bonus ook een boog en een outfit. Onthoud zoals gewoonlijk dat de beste aanbiedingen in Horizon Forbidden West Complete Edition al beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief