You are here
We also support
 
 
 
 

Call of Duty: Vanguard digitale edities gedetailleerd

Call of Duty: Vanguard digitale edities gedetailleerd
NEWS 8 sep. 2021 15:00

Sinds het eerste spel uitkwam, is de Call of duty serie een favoriet van first-person shooter spelers. De spannende benadering van oorlogsvoering en de hectische multiplayer gameplay vol tactische mogelijkheden hebben ertoe bijgedragen dat de serie naar de top is gestegen. Elk nieuw deel heeft zijn positie als een van de meest gespeelde spellen in het genre veilig gesteld. De aanstaande lancering van Call of Duty: Vanguard zal de serie tal van nieuwigheden brengen, maar het nieuwe spel zal zich ook blijven richten op de adrenalinestuwende multiplayer als een van zijn belangrijkste kenmerken, en die versterken met de toevoeging van Operators, een nieuw op klassen gebaseerd systeem dat de gevechten nog tactischer zal maken.

Je kunt Call of Duty: Vanguard uitproberen door deel te nemen aan een van de bèta-evenementen die zullen plaatsvinden. Om alles te weten te komen over de verschillende bèta's, kun je gerust ons vorige artikel hierover lezen. Maar als je een echte Call of Duty fan bent, zul je waarschijnlijk bereid zijn wat extra geld uit te geven om een digitale editie van het spel te bemachtigen. Elk van die pre-order edities van Call of Duty: Vanguard komt met tal van waardevolle extra's die zich over meerdere platforms uitstrekken, en Activision heeft zojuist de inhoud ervan gedetailleerd.

 

 

Call of Duty: Vanguard digitale edities

 

Call of Duty: Vanguard zal in digitaal formaat verkrijgbaar zijn in drie verschillende edities: Standard, Cross-Gen, en Ultimate. Door een van deze edities te pre-orderen krijg je vervroegd toegang tot de Call of Duty: Vanguard open bèta, en ontgrendel je Operator Arthur Kingsley en de Night Raid Mastercraft Weapon Blueprint in Warzone en Call of Duty: Black Ops - Cold War.

De digitale Standard Edition bevat de hierboven genoemde extra's en de Call of Duty: Vanguard versie voor PC, PS4 en Xbox One, en het Frontline Weapons Pack. Je kunt deze versie op next-gen consoles spelen via achterwaartse compatibiliteit.

De Cross-Gen bundel van Call of Duty: Vanguard is verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Het komt met het basisspel en vijf uur aan Dubbele Wapen Ervaringspunten in Warzone die je kunt claimen zodra het spel lanceert. Dit is de versie die je nodig hebt als je de mogelijkheden van je next-gen console ten volle wilt benutten.

De Call of Duty: Vanguard Ultimate Edition is voor jou als je op meerdere platforms van het spel wilt genieten en daarbij nog wat extra voordelen krijgt. Je kunt het spel op elk platform spelen en het bevat dubbele XP boosts gedurende 10 uur in Call of Duty: Vanguard en Warzone. Het Frontline Weapons Pack met de "Shredder" en "Wildwood" machinepistolen, en het Task Force One Pack met drie thematische operator skins en legendarische wapenblauwdrukken, helpen je je reis in het spel met stijl te beginnen. De Ultimate Edition wordt ook geleverd met 20 Tier Skips voor de Battle Pass.

Dat zijn alleen nog maar de digitale edities van Call of Duty: Vanguard. Als je een old-school speler bent en een doosje op je planken wilt hebben staan, zijn er ook fysieke edities van het spel, en je kunt alle informatie daarover bekijken op de officiële Call of Duty: Vanguard website

Om Call of Duty: Vanguard goedkoop te kopen, hoef je natuurlijk alleen maar onze vergelijker te bezoeken vóór de lancering.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief