Instant Gaming EU
 
 

Call of Duty: Vanguard

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sledgehammer games brengt je het volgende deel in de meest geprezen first-person shooter-serie. Call of Duty: Vanguard neemt je mee door de meest cruciale gevechten in de Tweede Wereldoorlog over verschillende oorlogsfronten, waaronder Europa, de Pacific en Noord-Afrika. De game bevat een spannende singleplayer-campagne, PvP multiplayer en een coöperatieve Zombies-modus.



    Single-player campaign



    Call of Duty: Vanguard biedt je een meer interactieve campagne dan ooit, waarin je door verschillende scenario's vecht. De gameplay is vergelijkbaar met die van eerdere games uit de serie, maar dankzij de toevoeging van verschillende elementen kun je de actie strategischer benaderen. Je kunt over obstakels en muren klimmen om jezelf te herpositioneren of nieuwe paden te creëren, vernietigbare elementen doorbreken, stille takedowns uitvoeren en zelfs blind vuren vanachter dekking. In de campagne beleef je het ontstaan van de special forces vanuit verschillende gezichtspunten, waarbij je in de huid kruipt van de leden van Task Force One.



     



    Multiplayer 



    Vecht tegen andere spelers op 20 verschillende kaarten die scenario's uit de Tweede Wereldoorlog vertegenwoordigen. Call of Duty: Vanguard bevat verschillende speltypen waaruit je kunt kiezen, waaronder het gloednieuwe speltype Champion Hill, dat een evolutie is van het fanfavoriete Gunfight uit eerdere games. Dit speltype is een deathmatch in teamverband waarin je team probeert als laatste overeind te blijven in een aantal wedstrijden in een round-robin toernooi. Je kunt dit speltype solo spelen of met maximaal twee andere spelers. Het spel bevat ook grotere multiplayer-wedstrijden die variëren van 6v6 tot 24v24. Naarmate je vordert, kun je ook een groot aantal cosmetische opties voor je personage vrijspelen.



     



    Zombies



    Het Dark Aether-verhaal is het centrale thema van de nieuwe Zombies-ervaring in Vanguard. Je ontdekt wat er is gebeurd vóór de gebeurtenissen in Black Ops - Cold War in deze coöperatieve modus waarin je het opneemt tegen ondode gedrochten in een spannend avontuur.



     



    Call of Duty: Vanguard is de ultieme ervaring voor alle fans van de serie. De game bevat net als zijn voorganger volledige cross-platform play en integratie met Warzone, waardoor de gameplayopties worden uitgebreid voor liefhebbers van de free-to-play battle royale.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Call of Duty Vanguard

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Call of Duty: Vanguard

    Noone
    Noone
    24 jan. 2022 12:27on dlcompare.fr
    Vraiment sympas et mieux réussit que les autres opus !
    Echt mooi en beter dan de andere opussen!
    trucomon1
    trucomon1
    11 jan. 2022 00:15on dlcompare.es
    Soy fan de la saga call of duty y este juego me parece increíble, me encantaría poder jugarlo cuanto antes, ademas la temática es de la segunda guerra mundial y me encanta :)
    Ik ben een fan van de call of duty saga en ik denk dat dit spel is geweldig, ik zou graag om het te spelen zo snel mogelijk, plus het thema is van de tweede wereldoorlog en ik hou ervan :)
    Jail
    Jail
    31 dec. 2021 06:04on dlcompare.fr
    Je suis plutôt Battlefield, mais celui a l'air d'être bien fait. En espérant juste que le multi ne soit pas cheaté ...
    Ik ben meer een Battlefield man, maar deze ziet eruit alsof het goed gaat worden. Ik hoop alleen dat de multiplayer niet bedrogen is...
    noburain
    noburain
    20 dec. 2021 02:45on dlcompare.fr
    Un multi solide, varié et complet. Les deux nouveaux modes, Patrouille et Champion de la Colline, offrent de très bonnes sensations. Les destructions de terrain, utiles et efficaces. Un panel de mouvements riche et un gunplay très agréable : un bon recul et de bonnes sensations de tir. Une campagne qui déçoit beaucoup : écriture et scénario en retrait, mise en scène qui manque de peps, missions trop peu variées dans leurs objectifs. Intelligences artificielles à revoir.
    Een solide, gevarieerde en complete multiplayer. De twee nieuwe modi, Patrol en Hill Champion, geven een zeer goed gevoel. De terreinvernietiging is nuttig en efficiënt. Een rijk scala aan bewegingen en een zeer aangenaam schietspel: een goede terugslag en goede schietsensaties. Een campagne die erg teleurstelt: schrijven en scenario in retraite, enscenering die pep mist, missies te weinig gevarieerd in hun doelstellingen. Kunstmatige intelligentie moet worden herzien.
    Gollaruk
    Gollaruk
    18 dec. 2021 06:45on dlcompare.fr
    J'adore l'univers de Call of Duty, je joue depuis MW3. J'aime beaucoup voir la saga évolué.
    Ik hou van het Call of Duty universum, ik speel het al sinds MW3. Ik zie de saga graag evolueren.
    Neekma
    Neekma
    13 dec. 2021 00:54on dlcompare.fr
    Perso moi qui est dans l’esport et sur COD depuis 2014 je vois un peu une amélioration . Vanguard est dans la même dynamique que Moderne Warfare , il est assez nerveux, mais la communauté COD laisse à désirer… La campagne est pas mal mais une IA pas très convaincante Le zombie en terme général est sympa mais manque de contenus à voir avec les mises à jours Je vous le recommande quand même !
    Ik zit in esports en COD sinds 2014 en ik zie een beetje een verbetering. Vanguard zit in dezelfde dynamiek als Moderne Warfare, het is best nerveus, maar de COD gemeenschap laat te wensen over... De campagne is niet slecht, maar de AI is niet erg overtuigend De zombie in het algemeen is leuk, maar mist inhoud te zien met de updates Ik raad het nog steeds aan!
    villapaitakeskus
    villapaitakeskus
    29 nov. 2021 14:13on dlcompare.com
    It feels and plays like a texture pack to mw2019. Not a huge fan, but still it is a fun game
    Het voelt en speelt als een texture pack voor mw2019. Geen grote fan, maar toch is het een leuk spel
    MaZaDoX77
    MaZaDoX77
    28 nov. 2021 20:29on dlcompare.fr
    Pas mal
    Niet slecht.
    Luzfal
    Luzfal
    28 nov. 2021 18:41on dlcompare.fr
    Un jeu qui a du potentiel mais qui manque d'ajustement tel que l'équilibrage mais sinon comme d'habitude c'est un call of duty
    Een spel dat potentieel heeft maar aanpassingen zoals balanceren mist maar verder zoals gewoonlijk is het een Call of Duty
    Gamer2021
    Gamer2021
    27 nov. 2021 00:17on dlcompare.fr
    Enfin un Call of Duty avec un bon multi la campagne est bien et le zombie bof pour l'instant et il a le meme moteur graphique de Modern Warfare
    Eindelijk een Call of Duty met een goede multi de campagne is goed en de zombie bof voor nu en het heeft dezelfde grafische motor van Modern Warfare
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Call of Duty Vanguard
    • Categorieën : Actie , First-Person Shooter
    • Uitgever : Sledgehammer Games
    • Ontwikkelaar : Activision
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 5 november 2021
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 64 bits
      • CPU : Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
      • RAM : 8 GB
      • GPU : NVIDIA GTX 960 / AMD RX 470
      • Opslagruimte : 36
      • Aanbevolen
      • CPU : Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 7 1800X
      • RAM : 16 GB
      • GPU : NVIDIA RTX 2070 / RTX 3060 Ti / AMD RX 5700 XT
      • Opslagruimte : 61 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief