Call of Duty: Vanguard lanceert in november

Call of Duty: Vanguard lanceert in november

Hoewel het algemeen bekend was dat Activision Blizzard dit jaar een nieuw Call of Duty spel gaat lanceren, waren er nog maar weinig details over bekend. We leerden onlangs de naam kennen van het nieuwe deel in de populaire first-person shooter serie, Call of Duty: Vanguard, maar gisteren werd het eindelijk onthuld. De ontwikkelaar besloot het voor het eerst te laten zien op dezelfde manier als Call of Duty: Black Ops - Cold War en organiseerde een onthullingsevenement in Warzone. Je kunt de officiële Call of Duty: Vanguard wereldwijde onthullingsvideo hieronder bekijken.

We wisten al dat Call of Duty: Vanguard zich in de Tweede Wereldoorlog zou afspelen. Tijdens de campagne speel je als vier verschillende leden van Task Force One door een reeks verhalende missies die je door verschillende oorlogstheaters voeren. De campagne neemt je mee door het ontstaan en de oprichting van de Special Forces vanuit het gezichtspunt van de hoofdrolspelers. Maar Call of Duty: Vanguard zal ook een flinke dosis multiplayer actie bieden. Het spel zal bij de lancering twintig verschillende multiplayer kaarten bevatten, zodat je samen met andere spelers kunt genieten van het spel in een groot aantal scenario's op verschillende spelstanden, waaronder een nieuwe versie van de populaire 2v2 Gunfight spelstand. Als je een andere ervaring zoekt of een fan bent van de Zombies modus uit andere spellen in de serie, zal Call of Duty: Vanguard je niet teleurstellen, want het biedt een gloednieuwe ondoden doden ervaring.

 

 

Al die functies zullen bij de lancering in Call of Duty: Vanguard aanwezig zijn, maar het spel krijgt later ook extra gratis inhoud, waaronder nieuwe kaarten, spelmodi, en meer. Ontwikkelaar Sledgehammer games heeft ook bevestigd dat Call of Duty: Vanguard 5 november lanceert op PC, PS4, PS5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Als je een fan bent van Warzone, kun je ook verwachten dat de inhoud in het nieuwe spel geleidelijk wordt geïntegreerd, te beginnen met een extra kaart en een paar verrassingen als Call of Duty: Vanguard beschikbaar komt.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief