You are here
We also support
 
 
 
 

Call of Duty: Vanguard verhaaltrailer is uit

Call of Duty: Vanguard verhaaltrailer is uit
NEWS 12 okt. 2021 12:00

Alle fans van de Call of Duty serie staan te popelen om meer te weten te komen over Call of Duty: Vanguard. Na het aanvankelijke uitstel van de lanceringsdatum konden tal van spelers deelnemen aan de multiplayer bèta die onlangs plaatsvond. Het resultaat is een gemeenschap die nog meer opgewonden is over de aanstaande lancering van het volgende deel in de first-person shooter serie. Ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft de tijdens de bèta ontvangen feedback ook aangegrepen om enkele veranderingen aan te kondigen die de gameplay zouden verbeteren. Deze zullen waarschijnlijk in het spel worden ingevoerd voordat de definitieve versie volgende maand verschijnt. Maar de promotie van Call of Duty: Vanguard gaat door, en Activision heeft een spectaculaire trailer gepubliceerd die ons wat inzicht geeft in de campagne van het spel.

 

 

Call of Duty: Vanguard concentreert zijn single-player campagne op het ontstaan van de oorspronkelijke Special Forces, bekend als Task Force One. Het resultaat is een verhaal met een heel eigen kijk op de Tweede Wereldoorlog via vijf verschillende personen die in het spel je squadmates zullen zijn. Het concept van een internationale task force is het leidende thema voor een spannend verhaal dat je door verschillende scenario's voert, samen met personages wier daden een belangrijke invloed hadden tijdens het conflict. 

"Soldaat Lucas Riggs in de Noord-Afrika Campagne, Luitenant Wade Jackson uit de Pacific, Luitenant Polina Petrova die haar vaderland verdedigde aan het Oostfront, en je leider: Sergeant Arthur Kingsley van het 9e Parachutistenbataljon van het Britse leger."

 

 

Activision Blizzard zal in de komende dagen meer dingen blijven onthullen over de verschillende personages in het spel. De single-player campagne in Call of Duty: Vanguard zal vergezeld gaan van de gebruikelijke aanpak van de multiplayer uit andere spellen in de serie, waaraan ook enkele nieuwigheden zullen worden toegevoegd. 

Wil je videospel prijzen vergelijken en de beste prijs vinden voor Call of Duty: Vanguard, bezoek dan gerust onze prijsvergelijker wanneer je maar wilt.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief