Eneba COM
 
 

Call of Duty: Vanguard open bèta komt in september

Call of Duty: Vanguard open bèta komt in september

De officiële onthulling van Call of Duty: Vanguard vorige week heeft alles in gang gezet om de lancering van het komende spel in de Call of Duty serie voor te bereiden. Activision Blizzard richt zich nu op het testen van het spel, en daarbij zal de hulp van veel spelers nodig zijn. Het zal langzaam beginnen met het testen, met een alpha evenement dat komend weekend zal lopen. Van 27 tot 29 augustus kunnen alle PlayStation spelers meedoen aan het eerste Call of Duty: Vanguard testevenement. Het zal zich uitsluitend richten op de nieuwe spelstand Champion Hill, die teamgebaseerde 2v2 en 3v3 toernooien bevat. Het speelt zich af op een enorme kaart die in verschillende secties is verdeeld, en alle teams beginnen met dezelfde uitrusting, hoewel ze die tussen de rondes kunnen upgraden en nieuwe wapens en voorwerpen kunnen kopen. 

Je krijgt een paar dagen de tijd om bij te komen na de eerste testgekte van het volgende weekend. De volgende gelegenheid om het spel te proberen komt op 10 september voor al degenen die Call of Duty: Vanguard op PlayStation hebben voorbesteld. Zij krijgen toegang tot het eerste bèta-evenement van het spel, dat tot 13 september duurt. Alle PlayStation spelers krijgen toegang tot het laatste bèta-evenement op 16 september, samen met degenen die het spel op Xbox en PC via Battle.net hebben voorbesteld. Tenslotte, als je niet van plan bent Call of Duty: Vanguard vóór de release te kopen, maar het toch eens wilt proberen, is de bèta voor iedereen op PlayStation, Xbox en PC open van 18 tot 20 september.

 

 

Je hebt een Battle.net account nodig om deel te nemen aan de Call of Duty: Vanguard bèta als je op de PC speelt. Sledgehammer Games moet nog onthullen wat voor inhoud er tijdens de bèta beschikbaar zal zijn. Het enige dat ze hierover gezegd hebben is dat het zich uitsluitend op de multiplayer zal richten, dus verwacht geen deelname aan de campagne. Call of Duty: Vanguard lanceert op 5 november, dus er is meer ruimte voor extra testevenementen als de ontwikkelaar meer van het spel wil laten zien.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief