CDPR kondigt Cyberpunk 2077 Ultimate Edition aan

CDPR kondigt Cyberpunk 2077 Ultimate Edition aan

CD Projekt Red heeft er bijna drie jaar over gedaan om Cyberpunk 2077 te consolideren als een van de beste RPG-ervaringen in het genre. Na een zeer teleurstellende lancering die in de daaropvolgende maanden voor veel controverse zorgde, stelde de studio de content na de lancering uit om zich te richten op het repareren van de game en slaagde erin dit snel genoeg te doen om te kunnen concurreren met nieuwere releases. Het hoogtepunt van dit proces was de release van de uitbreiding Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, die de populariteit van het spel exponentieel deed toenemen. De uitbreiding voegde een nieuw verhaal toe aan het spel en introduceerde ook nieuwe en spannende functies, waaronder een nieuwe talentenboom, wapens, cyberware en meer.

 

 

Koop je fysieke exemplaar

CD Projekt Red heeft al gezegd dat het klaar is met Cyberpunk 2077 en werkt nu aan andere projecten, zoals de nieuwe The Witcher-game of een mogelijk vervolg op de futuristische RPG. Daarom hoef je niet te verwachten dat er nog meer content voor de game wordt uitgebracht. Maar als je een fan bent, zul je blij zijn om te weten dat er een Cyberpunk 2077 Ultimate Edition is aangekondigd die binnenkort in de winkels zou moeten liggen.

CD Projekt Red heeft al gezegd dat het klaar is met Cyberpunk 2077 en werkt nu aan andere projecten, zoals de nieuwe The Witcher-game of een mogelijk vervolg op de futuristische RPG. Daarom hoef je niet te verwachten dat er nog meer content voor het spel wordt uitgebracht. Maar als je een fan bent, zul je blij zijn om te weten dat er een Cyberpunk 2077 Ultimate Edition is aangekondigd die binnenkort in de winkels zou moeten liggen.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition is een pakket met het basisspel en de uitbreiding Phantom Liberty. Het zal digitaal en fysiek verkrijgbaar zijn op de PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. De fysieke versie van Cyberpunk 2077 Ultimate Edition zal echter alleen het basisspel bevatten en je zult de uitbreiding moeten downloaden. De reden hiervoor is onduidelijk, maar alles wijst op technische vereisten.

Cyberpunk 2077 is momenteel een van je beste opties als je op zoek bent naar een meeslepende RPG vol spannende actie, en het wordt nog beter met de Phantom Liberty uitbreiding. Je kunt ze allebei voor de beste prijs vinden met onze prijsvergelijker, die je ook de beste deals biedt voor een goedkope Cyberpunk 2077 Ultimate Edition zodra ze beschikbaar zijn.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief