Eneba COM
 
 

Duik in de creatie van Rise of the Ronin met een nieuwe video

Duik in de creatie van Rise of the Ronin met een nieuwe video

De release van Rise of the Ronin komt steeds dichterbij en Team Ninja blijft maar extra informatie vrijgeven over de aankomende game. Na het onthullen van meer details over het gevechtssysteem en het verhaal in recente video's, heeft de studio nu een overzicht gegeven van het ontwikkelingsproces. Zo'n reis zit vol interessante details over de game die het unieke karakter benadrukken van een ervaring die ongetwijfeld een van de grootste releases voor PlayStation-consoles van dit jaar gaat worden. Als je de geweldige graphics, de hectische gevechten en de nauwkeurige weergave van de Bakumatsu combineert, eindig je met een meeslepend avontuur waarin je de fijne kneepjes van een van de meest turbulente periodes uit de geschiedenis van Japan ontdekt.

Gericht op een idee

De video benadrukt het belang van alle elementen in het ontwikkelingsproces van Rise of the Ronin. Het belangrijkste element van de game zijn natuurlijk de spannende actiegevechten die andere games van Team Ninja zo populair hebben gemaakt. De studio heeft echter veel moeite gedaan om de politieke situatie van Japan tijdens de Bakumatsu tot in detail weer te geven, wat als achtergrond heeft gediend om een ongelooflijk avontuur te creëren. De begeleiding van Rise of the Ronin-regisseur Fumihiko Yashida is een samenhangend element geweest dat het team in staat heeft gesteld om hun visie over te brengen en een spel te maken dat al de aandacht heeft getrokken van veel fans van het genre.

 

 

Rise of the Ronin is meer dan de zoveelste fancy actiegame waarin je je een weg baant door hordes vijanden. Het spel biedt een diepere ervaring voor degenen die verder willen kijken dan de spannende gevechten, ook al lijkt het in niets op wat Ubisoft heeft gedaan met Assassin's Creed Odyssey. Toch is het meer dan genoeg om een spannende verhaallijn te ondersteunen die spelers het gevoel geeft een authentieke rondtrekkende samoerai te zijn die geen heer dient.

Rise of the Ronin is morgen te spelen op PlayStation 5. Als je nog geen exemplaar hebt gekocht, maar wel een intense ervaring wilt beleven die zich afspeelt in het Japan van 1900, kun je onze vergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor Rise of the Ronin te bekijken en je klaar te maken om te spelen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Team Ninja
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief