Eneba COM
 
 

Rise of the Ronin bootst het Japan van 1800 natuurgetrouw na

Rise of the Ronin bootst het Japan van 1800 natuurgetrouw na

Rise of the Ronin is in het oog gesprongen bij PlayStation-spelers die genoten hebben van titels als Ghost of Tsushima en Sekiro: Shadows Die Twice. Ontwikkelaar Team Ninja heeft een lange geschiedenis met actiegames met Japanse inspiratie, maar de studio heeft altijd een soort bovennatuurlijke sfeer aan hun games toegevoegd. Nu kiest de ontwikkelaar voor een meer realistische benadering van de setting door de spelers de mogelijkheid te bieden om Japan te verkennen tijdens de laatste dagen van het Tokugawa Shogunaat, een krampachtige periode die ook wel Bakumatsu wordt genoemd. Rise of the Ronin laat je spelen als een meesterloze samoerai die begint aan een spannend avontuur. Het spel heeft een vertakkende verhaallijn die afhankelijk van je beslissingen evolueert terwijl je met bloed en geweld je pad uitstippelt.

Bezoek Japan in de jaren 1800

In Rise of the Ronin heeft Team Ninja ervoor gekozen om de dramatiek van bovennatuurlijke overleveringen en oude mysteries achterwege te laten en zich te richten op het leveren van een realistische ervaring die zich afspeelt in het Japan van 1800. De game biedt een nauwkeurige weergave van het leven in die tijd en stelt je in staat om iconische locaties van Japan te bezoeken, zoals Edo, Yokohama en Kyoto, inclusief een aantal van hun belangrijkste wijken. De studio is vastbesloten om deze locaties met een indrukwekkend detailniveau in het spel te brengen. Je kunt ze voor het eerst bekijken in een speciaal bericht op het PlayStation Blog, maar bekijk ook meteen hieronder het eerste deel in een reeks ontwikkelingsdagboeken van Rise of the Ronin die Team Ninja de komende weken zal publiceren.

 

 

Rise of the Ronin is een meeslepend open-wereld avontuur boordevol actie. De ontwikkelaar heeft een gevechtssysteem gemaakt dat toegankelijk is voor alle spelers, ongeacht hun niveau. Of je nu kiest voor afstandswapens, melee gevechten of vuurwapens, Rise of the Ronin biedt je een breed scala aan wapenkeuzes om verder te komen in het spel en laat je verschillende gameplaystijlen verkennen die zo complex kunnen zijn als je zelf wilt, afhankelijk van je vaardigheidsniveau.

Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor Rise of the Ronin PS5-codes te bekijken en je klaar te maken voor de komende release van het spel op 22 maart.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Team Ninja
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief