Eneba COM
 
 

Ontdek meer details over het verhaal in Rise of the Ronin

Ontdek meer details over het verhaal in Rise of the Ronin

Rise of the Ronin is het aankomende actie-avonturenspel van de makers van Nioh. Team Ninja heeft al zijn ervaring met actiegames gebruikt om een uniek avontuur te creëren dat zich afspeelt in de Bakumatsu, een bijzondere periode in de geschiedenis van Japan. Het Tokugawa shogunaat loopt ten einde en Japan heeft zijn grenzen opengesteld voor buitenlandse invloeden. Dit heeft politieke spanningen veroorzaakt tussen de verschillende facties die om de macht strijden, maar ook veel veranderingen in de samenleving en de manier van oorlog voeren. In Rise of the Ronin kruip je in de huid van een meesterloze krijger die alles doet wat nodig is om zijn doelen te bereiken terwijl hij probeert te overleven in de politieke onrust.

Een spannend verhaal

Team Ninja heeft al veel details onthuld over het gevechtssysteem in Rise of the Ronin, dat dynamisch en spectaculair is. De game biedt je een breed scala aan wapens om je vijanden mee te bestrijden, waaronder vuurwapens. Maar er is veel meer dan alleen gevechten in Rise of the Ronin, en de nieuwste video die de studio heeft gepubliceerd is gericht op het verhaal en onthult meer details over de personages en verschillende facties in het spel.

In Rise of the Ronin markeert de komst van de Black Ships uit het Westen naar Japan het begin van een verandering die zich als een lopend vuurtje over het land zal verspreiden. De Westerse strijdkrachten, degenen die het shogunaat steunen en degenen die een politieke verandering in Japan willen, hebben allemaal hun agenda en verplaatsen hun stukken in een complex strategiespel met drie spelers. Te midden van hen sta jij op als een naamloze krijger die met zijn acties het lot van Japan zal bepalen.

In het spel ontmoet je een grote cast aan personages en het is aan jou hoe je met hen omgaat. Jouw acties geven vorm aan het verhaal in Rise of the Ronin en bepalen of ze geduchte vijanden worden of onbetaalbare bondgenoten die je zelfs kunnen helpen in de strijd.

 

 

Rise of the Ronin biedt een spannende ervaring waarin jij centraal staat in het verhaal, maar je kunt ook je eigen pad uitstippelen in een episch avontuur dat de toekomst van Japan zal bepalen. De release van de game staat gepland voor 22 maart, exclusief op PlayStation 5. Zoals gewoonlijk kun je de beste kortingen voor Rise of the Ronin al vinden met onze prijsvergelijker als je dit avontuur niet wilt missen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Team Ninja
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief