Instant Gaming EU
 
 

In Rise of the Ronin kun je veel wapens gebruiken

In Rise of the Ronin kun je veel wapens gebruiken

De fans van Team Ninja zijn gewend aan de spannende gameplay van de Dead or Alive-serie, maar de studio slaat nieuwe wegen in met Rise of the Ronin. De aankomende open-wereld actiegame speelt zich af tijdens de Bakumatsu-periode in Japan en is een eerbetoon aan een van de bloedigste periodes uit de geschiedenis van het land. In de rol van een samoeraikrijger zonder meester word je ondergedompeld in een verhaal dat het bovennatuurlijke thema dat de studio verkende in games als Nioh en Wo Long: Fallen Dynasty buiten beschouwing laat. Met een solide historische achtergrond en een verhaal dat zich ontwikkelt afhankelijk van je keuzes en de banden die je aangaat met de mensen die je in het spel ontmoet, is Rise of the Ronin erop gericht om de volgende hit in de lange geschiedenis van de studio te worden.

Diepe gevechten met veel opties

Een nieuwe gameplayvideo van Rise of the Ronin die onlangs is uitgebracht, geeft een gedetailleerd beeld van de gevechtsmechanismen in het spel. Geweld was een gebruikelijke manier om problemen op te lossen tijdens de Bakumatsu-periode, en de game geeft dat nauwkeurig weer. Je hebt de beschikking over een breed scala aan wapens, waaronder katana's en speren, waarmee je spectaculaire aanvallen kunt uitvoeren die het bloed van je tegenstanders vergieten. In Rise of the Ronin kun je echter ook andere wapens gebruiken die niet typisch werden gebruikt door samoeraikrijgers, waaronder geweren en zelfs een "vuurpijp" die fungeert als een soort vlammenwerper. Als ronin deinst je personage er niet voor terug om dergelijke methoden te gebruiken om zijn doelen te bereiken.

 

 

Rise of the Ronin bouwt voort op de ervaring van de studio met andere games waarin gevechten een prominente rol spelen, zoals Nioh, en levert een spannende ervaring waarin het beheersen van het gebruik van elk wapen verplicht is. De game ondersteunt actie-gebaseerde gameplay met een solide verhaal dat ingaat op de fijne kneepjes van de Boshin Oorlog.

De release van het spel staat gepland voor 22 maart en het komt als een exclusief spel voor PlayStation 5. Zoals gewoonlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Rise of the Ronin voor te bestellen voor de beste prijs.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Team Ninja
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief