Eneba COM
 
 

Rise of the Ronin onthult zijn gevechtssysteem

Rise of the Ronin onthult zijn gevechtssysteem

Team Ninja heeft geen gebrek aan ervaring als het gaat om het ontwikkelen van actiespellen, maar Rise of the Ronin zal in veel opzichten totaal anders zijn dan andere spellen van de studio. Ten eerste zijn de setting en het verhaal van de game een realistische benadering van de periode waarin het verhaal zich afspeelt, bekend als de Bakumatsu. Team Ninja heeft ervoor gekozen om de locaties en de samenleving van een periode die de toekomst van Japan bepaalde, nauwkeurig weer te geven. De komst van vuurwapens uit het Westen veranderde de manier waarop de verschillende strijdende partijen met elkaar omgingen volledig, en dit wordt ook weergegeven in Rise of the Ronin.

Een gevechtssysteem dat bij het verhaal past

Het gebruik van vuurwapens werd door bepaalde klassen als oneervol beschouwd, maar de hoofdpersoon van Rise of the Ronin is er meer op uit om zijn doelen met alle mogelijke middelen te bereiken. Daarom zullen we hem in gevechten allerlei soorten wapens zien gebruiken, van traditionele katana's tot musketten met een bajonet. De nieuwste video van Rise of the Ronin gaat dieper in op het gebruik van dergelijke wapens en laat ze in actie zien, terwijl ook het belang van historisch onderzoek wordt erkend om ze zo goed mogelijk weer te geven. De ontwikkelaars van Rise of the Ronin hebben ervoor gekozen om een geloofwaardige gevechtservaring te creëren met bewegingen die kunnen worden uitgevoerd door iemand met vele jaren training. Gelukkig maakt dit de gevechten in Rise of the Ronin niet minder spectaculair.

 

 

Een ander opvallend aspect van het gevechtssysteem in Rise of the Ronin is de mogelijkheid om samen te werken met personages die je in het spel ontmoet. In het spel kun je banden smeden met relevante personages die je ontmoet. Afhankelijk van je keuzes kunnen ze bondgenoten worden die naast je vechten. De mogelijkheid om te wisselen tussen jou en je metgezel en hun vaardigheden te gebruiken in gevechten opent een overvloed aan mogelijke combo's.

Rise of the Ronin ontpopt zich als een spannende ervaring met een solide achtergrond en gameplay ondersteund door unieke mechanieken. Het zou wel eens een van de belangrijkste exclusieve releases op PlayStation 5 van dit jaar kunnen worden. Als je het spel voor de beste prijs wilt bestellen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor digitale codes voor Rise of the Ronin te bekijken in de aanloop naar de release volgende maand.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Team Ninja
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief