Instant Gaming EU
 
 

Rise of the Ronin

  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Team Ninja, de ontwikkelaar van de series Ninja Gaiden en Dead or Alive, brengt ons zijn nieuwe franchise. Rise of the Ronin speelt zich af in Japan tijdens de late 19e eeuw. Het is een tijd van grote veranderingen in een land dat wordt geteisterd door de oorlog tussen het Tokugawa Shogunaat en de tegenstanders. De invloed van de westerse beschaving verspreidt zich door het land, en de moderniteit botst met oude tradities terwijl de burgers worstelen om te overleven en zich aan te passen aan de nieuwe tijden.



    Rise of the Ronin volgt het verhaal van een samoerai zonder meester, een Ronin, een dodelijke krijger die vrij is om zijn zwaard te hanteren voor de zaak die hij kiest. In dit gevechtsgerichte rollenspel wordt de protagonist ondergedompeld in een gelaagd verhaal dat historische gebeurtenissen vermengt met fantasie in een wereld die wordt verscheurd door onrust en oorlog. Na een intens verhaal doorkruist de protagonist weelderige landschappen en vecht hij tegen dodelijke vijanden. Opmerkelijk is dat de introductie van vuurwapens in Japan tijdens die historische periode wordt weerspiegeld in Rise of the Ronin. Dit element heeft een aanzienlijke invloed op je gevechtsopties, omdat het een grotere verscheidenheid aan mogelijke scenario's toevoegt.



    Rise of the Ronin beschikt over indrukwekkende en realistische visuals die het oude Japan en zijn tradities tot leven brengen, en die ook zorgen voor een uitzonderlijk niveau van immersie tijdens de epische gevechten die je hebt met allerlei vijanden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Rise of the Ronin

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Rise of the Ronin

    • Technische informatie

    • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
    • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
    • Ontwikkelaar : Team Ninja
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 22 maart 2024
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief