Instant Gaming EU
 
 

Rise of the Ronin breidt uit met nieuwe functies en content

Rise of the Ronin breidt uit met nieuwe functies en content

Sinds Rise of the Ronin twee maanden geleden werd uitgebracht, heeft het spel veel spelers heel veel goede momenten bezorgd. Met zijn spannende verhaal dat zich afspeelt in Japan tijdens de Bakumatsu en een meeslepend gevechtssysteem waarmee je gebruik kunt maken van een grote verscheidenheid aan wapens, biedt het spel van Team Ninja een meeslepende en unieke ervaring. De game laat je door Japan reizen als een meesterloze samoerai in een turbulente periode en geeft je de kans om een spannend avontuur aan te gaan. Als je je kaarten goed speelt, worden sommige opmerkelijke personages die je ontmoet je metgezellen, wat de deur opent naar extra takken van het verhaal en spannende interacties in gevechten.

Komt deze week uit

Rise of the Ronin biedt een solide gameplay-ervaring die binnenkort wordt uitgebreid met extra content en nieuwe functies. Team Ninja gameproducer en regisseur Fumihiko Yasuda heeft in een bericht op PlayStation Blog veel details onthuld over de aankomende toevoegingen. De studio zal content toevoegen met connecties naar een aantal van zijn populairste videogamefranchises. Spelers zullen een Hayabusa-ryu ninja-pantserset vinden die is geïnspireerd op de hoofdpersoon uit Ninja Gaiden, en William, het hoofdpersonage van Nioh, zal verschijnen met de iconische Obsidian Armor-set uit Nioh.

 

 

Behalve cosmetica voegt de aankomende update voor Rise of the Ronin ook vijf nieuwe bondgenootmissies toe, nieuwe dojo trainingspartners en verschillende gameplayverbeteringen die spelers een grotere verscheidenheid aan stijlen bieden als ze twee wapens van hetzelfde type gebruiken en nog veel meer. Over het geheel genomen zullen de veranderingen Rise of the Ronin een beetje spannender maken, vooral voor degenen die van andere spellen van Team Ninja houden.

De studio heeft bevestigd dat de nieuwe update later deze week wordt uitgebracht, dus blijf op de hoogte en zorg dat je je spel snel kunt patchen. Natuurlijk, als je het spel niet bezit en je wilt beginnen aan een episch avontuur dat zich afspeelt in het Japan van 1800, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Rise of The Ronin spelcode te kopen. Vergeet niet dat het spel exclusief is voor PlayStation 5 consoles.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Team Ninja
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief