Instant Gaming EU
 
 

Cyberpunk 2077 heeft meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht

Cyberpunk 2077 heeft meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht

Het klinkt misschien ongelofelijk voor velen van jullie, vooral voor degenen die het nieuws over de lancering van Cyberpunk 2077 hebben gevolgd, en nog meer voor degenen die hebben besloten om een terugbetaling te vragen nadat ze het spel op PlayStation 4 hebben geprobeerd. Ondanks alle terugbetalingscampagnes, alle memes en de controverse rond de release van Cyberpunk 2077, overtreft het aantal verkochte exemplaren van het spel op alle platforms al de 13 miljoen. Dat zijn de cijfers die CD Projekt Red in een reglementaire aankondiging geeft die de verkoop van Cyberpunk 2077 voor 20 december inschat.

Het is duidelijk dat de hype die door het spel wordt gegenereerd de impact van het aantal bugs dat Cyberpunk 2077 heeft en de slechte grafische prestaties op consoles ver overtreft. Het is waar dat er werd gezegd dat spelers op next-gen consoles geen toegang zouden hebben tot de speciaal voor hun hardware ontworpen versie, die in 2021 zou moeten arriveren, maar het is ook waar dat de ervaring op oude consoles voor veel mensen een teleurstelling is geweest, en dat heeft geleid tot talloze klachten op alle mogelijke manieren. Maar het lijkt erop dat niets Cyberpunk 2077 kan tegenhouden om een van de populairste spellen ooit te worden, en we zullen die aantallen in de komende maanden waarschijnlijk zien groeien, vooral nadat de volgende specifieke versie van het spel is uitgebracht.

 

 

In dit geval lijkt geduld de sleutel te zijn, en CD Projekt Red is al bezig met het implementeren van updates die een aantal van de problemen in Cyberpunk 2077 oplossen. We weten niet hoe lang het zal duren om alle bugs te repareren, maar ze werken in ieder geval in de goede richting. Wanneer je besluit om het te proberen, vergeet dan niet om onze vergelijker te bezoeken om het te vinden voor de beste prijs.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief