Cyberpunk 2077 lanceertrailer is hier!

Cyberpunk 2077 lanceertrailer is hier!

We wachten al een aantal maanden op de release van Cyberpunk 2077, en door de opeenvolgende vertragingen is het bijna niet te geloven dat het rollenspelavontuur van CD Projekt Red morgen beschikbaar komt. In deze tijd hebben we veel beeldmateriaal over het spel gezien, en we hebben veel geleerd over de functies ervan. Hoe meer we over het spel wisten, hoe meer we het in handen wilden krijgen. Er zijn nu geen vertragingen meer mogelijk, geen excuses meer, niets meer. Cyberpunk 2077 komt morgen hoe dan ook aan en als je de enige persoon op aarde bent die nog niets over het spel heeft gehoord, kun je ontdekken waar het over gaat door naar de lanceertrailer te kijken. Natuurlijk, als je het spel al zo lang als wij volgt, heb je meer dan genoeg redenen om er ook naar te kijken.

 

 

Cyberpunk 2077 biedt een geweldige ervaring in een sci-fi wereld die waarschijnlijk een merkbare impact zal hebben op de toekomstige ontwikkeling van andere spellen in het genre. Hoewel het waarschijnlijk morgen een flinke patch zal krijgen die enkele aanpassingen aan de uiteindelijke versie zal toevoegen, zijn de meeste van de reeds gepubliceerde reviews over het spel het erover eens dat het zeker een must-have is. Welk platform je ook verkiest om spellen te spelen, het kwaliteitsniveau van Cyberpunk 2077 lijkt uitzonderlijk te zijn, ook al heeft het spel enkele bugs die in de weken na de release via patches gerepareerd zouden moeten worden.

We weten niet of Cyberpunk 2077 Shadowlands zal overtreffen als het snelst verkochte videospel ooit verkocht op de PC, maar het is zeer waarschijnlijk dat het de 3,7 miljoen verkochte exemplaren zal verpletteren als je de consoles optelt. Als je om welke reden dan ook nog geen Cyberpunk 2077 hebt besteld en je wilt het spel al gaan downloaden om je voor te bereiden op de lancering van morgen, dan kun je het tegen de beste prijs krijgen met onze comparator.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief