Instant Gaming EU
 
 

Cyberpunk 2077 verpulvert de verwachtingen over zijn lancering

Cyberpunk 2077 verpulvert de verwachtingen over zijn lancering

De wereld van videogames is volledig gericht op de lancering van Cyberpunk 2077 vandaag. Het is waarschijnlijk het spel dat de laatste jaren meer aandacht heeft gekregen. Ondanks alle recensies die we de afgelopen dagen hebben kunnen lezen dat het nog steeds wat bugs moet worden gerepareerd, heeft een groot aantal spelers besloten om het te proberen en lopen nu als V door de straten van Night City.

 

 

Cyberpunk 2077 is veel groter dan iedereen had verwacht, en de cijfers om het te ondersteunen beginnen zich te laten zien. Het is de grootste lanceringstitel op Steam geworden met meer dan het dubbele van de gelijktijdige spelers dan Fallout 4, die eerder het record had. Meer dan 1 miljoen gelijktijdige spelers bij de lancering zijn meer dan indrukwekkend. De patch die werd uitgerold om bepaalde problemen op te lossen lijkt ook een behoorlijke impact te hebben gehad, want het spel krijgt ongeveer 70% van de positieve recensies op Valve's platform. Maar er verschijnen nog meer cijfers over de lancering van Cyberpunk 2077, en CD Projekt Red heeft op Twitter onthuld dat 8 miljoen spelers het spel van tevoren hebben besteld. Ongeveer 26% daarvan waren fysieke exemplaren en 74% digitaal, met een percentage van 59% van de verkochte exemplaren op de PC en 41% op de consoles. Dat zijn duizelingwekkende cijfers die wijzen op de grootste lancering ooit in het verhaal van videogames. Er zijn ook veel mensen die Cyberpunk 2077 streams bekijken op Twitch en andere platformen, dus de interesse in het spel is nog groter dan wat al die getallen vertegenwoordigen.

 

 

De enige vraag is nu wat jouw favoriete platform zal zijn om Cyberpunk 2077 te spelen en of je nog wat langer zult wachten met het kopen van het spel voor het geval je het nog niet gedaan hebt. Natuurlijk, als je Cyberpunk 2077 voor de beste prijs wilt vinden hoef je alleen maar naar onze vergelijker te gaan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief