Instant Gaming EU
 
 

Cyberpunk 2077 multiplayer is misschien niet wat we verwachtten

Cyberpunk 2077 multiplayer is misschien niet wat we verwachtten

CD Project Red heeft het de laatste paar maanden erg moeilijk gehad door alle problemen die de lancering van Cyberpunk 2077 veroorzaakte. Hoewel het een geweldig spel is, lijdt het aan prestatieproblemen en is het verre van wat veel spelers verwachtten, vooral voor wie het spel op PlayStation 4 en Xbox One speelt. De ontwikkelaar heeft zich toegelegd op het verhelpen van al die problemen en dat heeft gevolgen gehad voor hun oorspronkelijke uitbreidingsplannen voor het spel na de lancering. Hoewel het nu veel beter gaat in het spel dankzij verschillende patches en updates, zal CD Project Red nog steeds te maken krijgen met enkele rechtszaken voor de tribunalen, maar het enige wat ze nu kunnen doen is doorgaan met het verbeteren van de Cyberpunk 2077 ervaring op alle platforms en functies blijven toevoegen zoals gepland.

 

 

Een van de Cyberpunk 2077 functies die de belangstelling van de fans hebben gewekt is de multiplayer. Volgens de gezamenlijke CEO van CD Projekt, Adam Kiciński, was het de bedoeling dat het een soort losstaand product zou worden, maar misschien heroverwegen ze hun aanpak ervan.

"Eerder lieten we doorschemeren dat onze volgende triple-A een multiplayer Cyberpunk spel zou zijn, maar we hebben besloten dit plan te heroverwegen. Gezien onze nieuwe, meer systematische en wendbare aanpak, richten we ons, in plaats van ons in de eerste plaats op één grote online ervaring of spel te richten, erop om op een dag online in al onze franchises te brengen. We bouwen aan een online technologie die naadloos geïntegreerd kan worden in de ontwikkeling van onze toekomstige spellen."

Kiciński onthulde ook dat GOG Galaxy, CD Projekt Red's winkel launcher, een prominente rol in dit alles zal krijgen, dus we kunnen in de toekomst enkele veranderingen aan het platform verwachten. Er is nog niets gespecificeerd over wat voor functies Cyberpunk 2077 multiplayer zal bevatten, maar we hopen dat alles goed vastgespijkerd is voor ze besluiten het uit te brengen, welke vorm het uiteindelijk ook krijgt. CD Projekt Red heeft alle problemen die tot nu toe aan de lancering van Cyberpunk 2077 ontleend werden overleefd, maar als ze nog een lancering verknoeien zal het er in de toekomst waarschijnlijk niet fraai voor ze uitzien.

 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief