You are here
We also support
 
 
 
 

Cyberpunk 2077 systeemvereisten onthuld

Cyberpunk 2077 systeemvereisten onthuld
23 nov. 2020 18:55

Het heeft een tijdje geduurd voordat CD Projekt Red klaar was voor de release van Cyberpunk 2077, ook al is het spel al enkele weken geleden goud waard geworden. Gelukkig hebben alle informatie en spectaculaire video's die over het spel zijn onthuld, bijgedragen aan het verminderen van de teleurstelling en ontmoediging die veel spelers, die reikhalzend naar de lancering van het spel uitzagen, hebben ondervonden. Het lijkt erop dat er geen vertragingen meer zullen zijn, en Cyberpunk 2077 wordt eindelijk op 10 december lanceered  voor de PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft onlangs de systeemvereisten onthuld om het spel op de PC te spelen, en dat kan worden beschouwd als een bewijs voor de komende lancering van het spel. Hoewel er een paar maanden geleden enige informatie over deze zaak werd onthuld, bevatte het geen resoluties. Nu kun je elk detail controleren op lage en hoge instellingen op aanbevolen en minimale configuraties met en zonder ray tracing.

 

 

Zoals verwacht lijken de eisen nogal veeleisend, vooral als je ray tracing wilt inschakelen tijdens het spelen van Cyberpunk 2077. Het is geen verrassing door het kwaliteitsniveau van de graphics die we tot nu toe in de gepubliceerde video's hebben kunnen zien en bewijst dat de ontwikkelaars hard hebben gewerkt om Cyberpunk 2077 de maximale prestaties uit elke rig te laten knijpen. Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, bevat de bovenstaande tabel geen ray tracing specificaties voor de gloednieuwe AMD kaarten, en dat komt omdat de functie niet wordt ondersteund bij de lancering voor hen. De ontwikkelaars hebben bevestigd dat ze al bezig zijn met het zo snel mogelijk introduceren van deze functie.

Als je wilt kijken hoe Cyberpunk 2077 eruit ziet als ray tracing is ingeschakeld, dan laat een nieuwe video zien hoe verbazingwekkend gedetailleerd de graphics in het spel zullen zijn als het is ingeschakeld, vooral als het gaat om schaduwen en belichting, en hoe het bijdraagt aan het veel reëler maken van de wereld van Cyberpunk 2077.

 

 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief