Cyberpunk 2077: Ultimate Edition is nu al verkrijgbaar

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition is nu al verkrijgbaar

Een paar weken geleden kondigde CD Projekt Red de aanstaande release aan van een speciale editie van zijn futuristische RPG. Cyberpunk: 2077 Ultimate Edition is een pakket dat het basisavontuur met V in de hoofdrol bevat naast alle content die tot nu toe voor het spel is uitgebracht, namelijk de uitbreiding Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uitbreiding. Je kunt genieten van het zijavontuur in de uitbreiding en Solomon Reed helpen een intrigerende samenzwering te stoppen die zich afspeelt in een nieuw gebied van Night City.

Het perfecte pakket

Met Cyberpunk 2077: Ultimate Edition heb je toegang tot een van de beste sci-fi RPG's die tot nu toe zijn uitgebracht. Cyberpunk 2077 is een meeslepende ervaring die je meeneemt naar een dystopische toekomst waarin megacorporaties elk aspect van een door misdaad geteisterde stad beheersen. Als V raak je betrokken bij een spannende verhaallijn waarin je het opneemt tegen bedrijfsagenten, huurlingen en criminelen terwijl je jezelf probeert te redden van het naderende onheil. Ondertussen voegt Phantom Liberty een spannend spionage-thriller verhaal toe aan de game en introduceert nieuwe gameplay mechanieken, wapens, cyberware en meer. De uitbreiding verbetert elk aspect van een spel dat zonder uitbreiding al geweldig was en tilt het naar een hoger niveau.

 

 

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft sinds de release van Cyberpunk 2077 veel extra content toegevoegd via gratis updates. Met Cyberpunk 2077: Ultimate Edition kun je zelfs genieten van de nieuwste content. Update 2.1 heeft bijvoorbeeld een nieuwe manier om door Night City te reizen aan het spel toegevoegd met 19 metrostations. Je kunt ook andere personages uitnodigen in je appartement, deelnemen aan spannende autoraces door de stad en te voet naar de radio luisteren voor een meeslependere ervaring.

Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om een goedkope Cyberpunk 2077: Ultimate Edition te kopen met onze prijsvergelijker. Vergeet niet dat het spel digitaal en fysiek verkrijgbaar is op PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Zorg ervoor dat je de juiste versie kiest.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief