Darkest Dungeon 2 komt volgende maand in Early Access

Darkest Dungeon 2 komt volgende maand in Early Access

Laten we eerlijk zijn; Darkest Dungeon is niet een spel waar alle spelers van houden. Er zijn er nogal wat die niet kunnen omgaan met zijn stress-mechanieken, die de meeste personages op de een of andere manier tot waanzin drijven. De diepten van een spookachtig landhuis verkennen terwijl je onuitsprekelijke verschrikkingen van allerlei aard trotseert is een hele uitdaging, maar zien hoe de ene na de andere held wordt gesloopt om verder te komen in het spel is niet iets wat alle spelers aankunnen. Gelukkig is dat niet genoeg reden geweest om te verhinderen dat Darkest Dungeon een behoorlijk populair spel werd, met een enorme gemeenschap van spelers die er tal van mods voor ontwikkeld hebben. Daarom werd de aankondiging van het vervolg met vreugde ontvangen, en nu zijn we vrij dicht bij het kunnen spelen van Darkest Dungeon 2

Ontwikkelaar Red Hook heeft bevestigd dat Darkest Dungeon 2 volgende week in Early Access komt. Volgens een officiële publicatie op Twitter zal het spel op 26 oktober beschikbaar zijn op de PC via Epic Games Store.

 

 

Red Hook is nogal geheimzinnig geweest over veel gameplay aspecten van Darkest Dungeon 2, maar de studio heeft genoeg onthuld om te bevestigen dat het nieuwe spel turn-based gevechten zal bevatten, veel op de manier van zijn voorganger. Het zal de actie ook anders aanpakken, met helden die minder vervangbare middelen zijn en een navigatiesysteem dat meer belang geeft aan je keuzes. Ook het turn-based gevechtssysteem is opnieuw ontworpen, en nauwkeurigheid is helemaal uit het spel verdwenen. Al die veranderingen maken Darkest Dungeon 2 tot een heel ander spel, terwijl de kernfuncties van het vorige spel behouden blijven.

 

 

Darkest Dungeon 2 release

Darkest Dungeon 2 komt volgende maand in Early Access, maar spelers krijgen geen toegang tot de definitieve versie van het spel. Wie besluit het spel te proberen, kan vóór de release feedback geven en bijdragen aan de ontwikkeling ervan. Red Hook heeft niet bevestigd wanneer de definitieve versie van Darkest Dungeon 2 beschikbaar zal zijn, maar het is vrij zeker dat de meerderheid van de fans nu al staat te popelen om het te spelen. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief