De Flagellant keert terug in Darkest Dungeon 2

De Flagellant keert terug in Darkest Dungeon 2

Ontwikkelaar Red Hook Studios heeft inhoud toegevoegd aan Darkest Dungeon 2 sinds het spel een flink aantal maanden geleden in Early Access kwam. Het spel is nu heel anders dan de ervaring waarvan spelers konden genieten toen het voor het eerst speelbaar was. De studio heeft naar de feedback van de spelers geluisterd en aanpassingen gemaakt. Het hele progressiesysteem is een paar maanden geleden vernieuwd, en nu moet je extra karakterklassen en functies vrijspelen door kaarsen te verzamelen tijdens het spelen van het spel. Het voelt vermakelijker en biedt je veel meer aanpassingsmogelijkheden en paden om verder te komen dan het oorspronkelijke systeem waarmee je alleen vaardigheden voor elke klasse kon vrijspelen door altaren te vinden en puzzels op te lossen. 

 

 

De fans zullen in Darkest Dungeon 2 veel bekende gezichten terugzien, tenminste als het gaat om de helden, die in dit deel van de serie veel meer zullen zijn dan kanonnenvoer. De meeste klassen die je in Darkest Dungeon kon vinden zullen beschikbaar zijn om te rekruteren in het vervolg, maar er is een opvallende uitzondering op de regel: de Bounty Hunter. Je kunt hem alleen als lid van je team rekruteren als je een foto vindt in een herberg, en hij zal nooit beschikbaar zijn als onderdeel van de startpartij. 

Een gek met een voorliefde voor pijn

Red Hook heeft nu alle helden onthuld die beschikbaar zullen zijn in Darkest Dungeon 2, en de laatste toevoeging aan het rooster is een favoriet van de fans: de Flagellant. De nieuwe versie van de wrede Flagellant heeft een nieuwe reeks vaardigheden die gericht zijn op het veroorzaken van Blight in plaats van Bleed om zijn vijanden te beschadigen. Hij zal een waardevolle aanvulling zijn voor elk team en blijft een van de meest veerkrachtige en gevaarlijke personages in het spel, vooral bij een lage gezondheid. 

"Through sheer force of will, the Flagellant survives on the furthest fringe of mortality. He savours the sensations of perpetual, unending death. As his body began to rot, his blood and organs became septic, and his power began to reflect a toxic, necrotic archetype."

Met de Flagellant zullen er in totaal 12 verschillende helden beschikbaar zijn in Darkest Dungeon 2, waardoor je volop mogelijkheden hebt om een team samen te stellen dat een hachelijke reis door onontgonnen gebieden aankan, die hoogstwaarschijnlijk zal eindigen met jullie allemaal dood, krankzinnig of erger.

Het spel wordt uitgebracht op 8 mei en je kunt je Darkest Dungeon 2 PC-sleutel voor de beste prijs krijgen met onze prijsvergelijker en het spel al in Early Access spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief