Darkest Dungeon II's eerste DLC voegt 2 nieuwe helden toe

Darkest Dungeon II's eerste DLC voegt 2 nieuwe helden toe

Darkest Dungeon II is het vervolg op een revolutionair spel dat wordt beschouwd als een van de beste turn-based roguelike-ervaringen dankzij de meeslepende gameplay en het afflictionsysteem. Ontwikkelaar Red Hook Studios heeft de gameplay in dit nieuwe avontuur iets anders aangepakt. In plaats van je de diepten te laten verkennen van een staat die vervloekt is door een eeuwenoud kwaad, ben je nu verwikkeld in een gevaarlijke reis om het land te bevrijden van de duisternis. Je moet het niet alleen opnemen tegen uitdagende vijanden, maar ook je helden gezond en in leven houden in een duister avontuur.

Darkest Dungeon II werd al een hit voordat het werd uitgebracht. Het spel bleef ongeveer een jaar in Early Access en een enorme community droeg met haar feedback bij aan het verbeteren van het spel. Nu krijgt Darkest Dungeon II eindelijk zijn eerste DLC, en net als in het originele Darkest Dungeon met The Crimson Court, komen er nieuwe helden die je zullen vergezellen in je onmogelijke missie.

Twee nieuwe dappere helden

The Binding Blade is de eerste DLC voor Darkest Dungeon II en introduceert twee nieuwe personageklassen. Een daarvan zal de fans van het eerste spel bekend voorkomen. De Crusader is een "geharde ridder die wordt gevoed door een stralend heilig vuur en zijn vijanden zal verslaan waar ze staan". De Duelist is een gloednieuwe toevoeging aan de serie. Zij is een "gedisciplineerde en dodelijke strijder die tactisch kan wisselen tussen Defensieve en Agressieve houdingen." Ze zal een geweldige aanvulling zijn op je team en veel meer tactische opties bieden in de strijd.

 

 

De DLC bevat ook hun exclusieve snuisterijen, speciale uitrusting en achtergrondverhalen, evenals een nieuwe bedreiging die je helden zal achtervolgen terwijl ze proberen de berg te bereiken. De Warlord is een nieuw mini-bos dat je op je reizen kunt tegenkomen en dat je missie nog uitdagender zal maken.

De release van The Binding Blade staat gepland voor volgende maand, hoewel er nog geen specifieke releasedatum bekend is gemaakt. Vergeet niet onze prijsvergelijker te gebruiken voor een goedkope Darkest Dungeon II PC code als je dit geweldige vervolg niet wilt missen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief