Darkest Dungeon II komt later dit jaar naar PlayStation consoles

Darkest Dungeon II komt later dit jaar naar PlayStation consoles

Red Hook Studios heeft aangekondigd dat Darkest Dungeon II, de duistere turn-based reis-RPG, op 15 juli 2024 naar de PS4 en PS5 komt. Na de pc-release in 2023 kunnen spelers binnenkort beginnen aan de verraderlijke reis aan boord van de postkoets. Het basisspel, de DLC "The Binding Blade" en het Oblivion-pakket (dat het basisspel en de DLC bevat) zijn verkrijgbaar voor PS4 en PS5. Bij digitale aankoop krijg je zowel de PS4- als de PS5-versie.

Darkest Dungeon II is niet zomaar een spel, het is een uitdaging. Het is een test van je strategische vaardigheden en je vermogen om niet alleen het fysieke welzijn van je helden te beheren, maar ook hun mentale standvastigheid. Terwijl je de verschrikkingen die voor je liggen trotseert, heeft elke beslissing die je neemt zware gevolgen. Ben jij er klaar voor om door deze wereld op de rand van de afgrond te navigeren en de strijd aan te gaan met je eigen innerlijke demonen?

 

 

"We have been very eager to bring Darkest Dungeon II to PlayStation players," zegt Tyler Sigman, Design Director voor Red Hook Studios. "The game feels great with DualSense Controller–we've been able to add touches like feeling the heartbeat of a hero on death's door, or the rumble of the stagecoach's wheels as it hits a trap. Darkest Dungeon I was fortunate to find a strong community on PlayStation and we hope the same proves true with the sequel."

Naast het basisspel zal de DLC Darkest Dungeon II: The Binding Blade ook beschikbaar zijn voor PlayStation-spelers. De belangrijkste kenmerken van dit contentpakket zijn de toevoeging van twee speelbare helden, The Duelist en The Crusader, en de ronddolende mini-boss, The Warlord.

Het vervolg op Darkest Dungeon introduceert een groot aantal unieke gameplay-elementen die PlayStation-spelers zeker zullen intrigeren en prikkelen. Met gloednieuwe 3D-visuals in hun kenmerkende stijl, een road trip-structuur gebaseerd op rennen, een verbeterde versie van het innovatieve turn-based gevechtssysteem, veertien speelbare helden, vijf regio's, vijf eindbazen en een metagame hub met uitgebreide persistente upgrades, biedt Darkest Dungeon II een game-ervaring als geen ander.

Darkest Dungeon II nodigt spelers uit voor een spannende reis door vijf campagnes, bekend als "Confessions", elk met zijn eigen angstaanjagende eindbaas en uitgebreide mechanica. Daarnaast heeft Red Hook Studios onlangs een gratis upgrade aangekondigd die een nieuwe spelstand toevoegt, genaamd Kingdoms, waarin spelers tegen de klok racen om bedreigingen het hoofd te bieden en te verslaan die het koninkrijk kunnen veroordelen en vernietigen.

Pre-orders voor Darkest Dungeon II en het Oblivion-pakket zijn al beschikbaar. Zoals altijd kun je onze prijsvergelijker in de gaten houden voor de goedkoopste CD Key aanbiedingen voor Darkest Dungeon II en ontdekken hoe een spel je van streek en angstig kan maken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief