Darkest Dungeon II is vandaag verkrijgbaar

Darkest Dungeon II is vandaag verkrijgbaar

Het originele Darkest Dungeon van Red Hook Studios is een roguelike turn-based avontuur dat uniek is in zijn genre. Het zet een groep helden op tegen de onuitsprekelijke verschrikkingen en verschrikkelijke geheimen die verborgen liggen op het terrein van een geïsoleerd landhuis. Het is op eigen kracht een cultspel geworden dankzij de hoge moeilijkheidsgraad, de gotische kunststijl en de eigenzinnige benadering van het duistere universum waarin het zich afspeelt. De aankondiging van het vervolg werd met open armen ontvangen door de enorme gemeenschap van fans, en Darkest Dungeon is nu klaar voor release na ongeveer een jaar in Early Access te hebben doorgebracht.

 

Darkest Dungeon II verschilt in veel opzichten van zijn voorganger. Nadat je de verschrikkelijke waarheid die verborgen ligt in de diepten van het landhuis onder ogen hebt gezien, voeg je je bij de helden op een postkoetsreis door gevaarlijk land op een zoektocht om de kwade wezens die in de regio rondspoken te zuiveren. In deze reis van hoop op verlossing kun je naarmate je vordert je eigen pad kiezen, nieuwe uitrusting en relikwieën verzamelen, de vaardigheden van de helden verbeteren en deelnemen aan gevechten tegen sekteleden, monsters, beesten en allerlei kwaadaardige wezens. Je kunt de Darkest Dungeon II lanceringstrailer hieronder bekijken.

 

 

Dag 1 patch

Red Hook Studios heeft een enorme patch voorbereid voor Darkest Dungeon II lanceerdag. Deze voegt nieuwe gameplaymechanismen toe, balanswijzigingen en de laatste personageklasse die het rooster van het spel compleet maakt: de Flagellant. De patch voor de releasedag bevat ook een nieuwe tutorial die perfect is voor wie voor het eerst op avontuur gaat in het duistere universum waarin het spel zich afspeelt. Darkest Dungeon II biedt een ervaring die steeds moeilijker wordt en het is behoorlijk onvergeeflijk, want je zult de helden gemakkelijk zien sterven, gek worden, of nog erger. 

Darkest Dungeon II verlaat Early Access en de definitieve versie van het spel is vandaag beschikbaar op PC via Epic Games Store en Steam. Met zijn nieuwe functies en mechanieken heeft het alle elementen die nodig zijn om een enorme hit te worden. Je kunt je Darkest Dungeon II PC sleutel goedkoop krijgen met onze prijsvergelijker als je dapper genoeg bent om het kwaad te trotseren.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief