Warhammer 40,000: Darktide bèta krijgt nieuwe inhoud

Warhammer 40,000: Darktide bèta krijgt nieuwe inhoud

Zoals we in een eerder artikel al aangaven, is de bèta van Warhammer 40.000: Darktide een succes. Spelers die het spel vooraf hebben besteld, kunnen genieten van beperkte content totdat de release plaatsvindt. Darktide krijgt veel positief commentaar en ontwikkelaar Fatshark zet de feedback ook heel goed in, ook al is de lancering nog zo dichtbij. De nieuwste update is daar een bewijs van, want die pakt verschillende bugs aan, maar voegt ook extra mogelijkheden aan het spel toe. 

Wat is er nieuw in Warhammer 40.000: Darktide met Update 1.0.8?

De patch verhelpt enkele stabiliteitsproblemen en specifieke bugs die je kunt vinden in de officiële 1.0.8 patch notes. Het opent ook de werkplaats voor de spelers, die nu crafting materialen zoals Plasteel en Diamantine kunnen verzamelen tijdens de missies. Als je Hadron's Workshop bezoekt, kun je nu verschillende soorten uitrusting en wapens maken, degene die je al hebt upgraden naar een superieur kwaliteitsniveau, en er zelfs willekeurige krachten aan toevoegen. Een soortgelijke functie was aanwezig in Vermintide 2 en is ook in Warhammer 40.000: Darktide de beste manier om je uitrusting te upgraden om je build aan te vullen.

 

 

Met deze updates mikt Fatshark op een goede lanceringservaring. de studio bevestigt dat ze zal blijven werken aan het polijsten van het spel en het oplossen van eventuele problemen.

"We hebben in onze eerdere update ook gezegd dat we niet tevreden waren over de stabiliteit van het spel en dat we nog werk te doen hebben. Dat gezegd hebbende, hebben we op dit gebied vooruitgang geboekt sinds de laatste patch, en de patch die vandaag is uitgerold. We hopen dat dit zich vertaalt in een veel stabielere ervaring. Dat wil niet zeggen dat we klaar zijn, en er zijn nog steeds een paar vervelende problemen waar we aan zullen blijven werken terwijl we streven naar een stabiele release."

De definitieve versie van Warhammer40,000: Darktide verschijnt volgende week woensdag op de PC. Bekijk de systeemeisen voordat je onze prijsvergelijker bezoekt om de beste prijs te vinden en je Warhammer 40,000: Daktide Steam key te kopen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief