Warhammer 40,000: Darktide breidt uit met nieuwe gratis DLC

Warhammer 40,000: Darktide breidt uit met nieuwe gratis DLC

Warhammer 40,000: Darktide had een nogal trage start, ondanks de enorme verwachtingen die het genereerde onder de fans van de tabletopgames van Games Workshop. De goede resultaten van Vermintide en Vermintide 2 toonden aan dat de horde-shooter-omgeving een zeer goede optie was om het Warhammer-universum weer te geven, en de aanpassing ervan aan Warhammer 40.000 klonk best goed. Al met al heeft ontwikkelaar Fatshark goed werk geleverd en Warhammer 40,000: Darktide trok al snel de aandacht van veel spelers. Een aantal fouten in het progressiesysteem zorgden er echter voor dat het spel een beetje tegenviel, ondanks dat het een behoorlijk solide gameplay-ervaring bood. Gelukkig is Fatshark erin geslaagd om de zaken weer in een aantrekkelijker formaat te gieten, en het uitbrengen van een reeks gratis updates heeft ertoe bijgedragen dat het spel veel beter is geworden op het gebied van progressie. Ook de toevoeging van nieuwe missies en extra cosmetische opties naast een herwerking van de talentbomen hebben een grote invloed gehad op de gameplay en bieden meer opties dan ooit.

Meer nieuwigheden

Fatshark blijft Warhammer 40,000: Darktide verbeteren met nieuwe content en de studio heeft zojuist een nieuwe grote update uitgebracht genaamd Secrets of the Machine God. Deze DLC is gratis beschikbaar voor iedereen die het spel bezit en voegt een gloednieuwe missie, nieuwe wapens, balanswijzigingen en een overvloed aan andere kleine aanpassingen toe die de gameplay verbeteren. De missie heet Clandestium Gloriana en vereist dat je team een enorme fabriek herovert en verdedigt die ooit werd gebruikt door de tech-priesters. De grootste nieuwigheid aan deze missie is dat de inhoud in elke kamer verandert, waardoor de herspeelbaarheid tot ongekende hoogte stijgt in Warhammer 40,000: Darktide.

 

 

Bij het inloggen in Darktide zullen spelers ook merken dat Ogryns nu tweehandige pikhouwelen kunnen gebruiken om hun tegenstanders neer te slaan, terwijl Zealots, Psykers en Veteranen toegang hebben tot schokmessen, dubbelloops jachtgeweren en grendelpistolen. Hiermee zijn er veel nieuwe tactische opties en builds beschikbaar in de game.

Als je alle veranderingen in de Secrets of the Machine God update wilt bekijken, kijk dan gerust hier naar de patch notes. En als je deze spannende horde-shooter nog moet ontdekken, dan kan onze prijsvergelijker je de beste kortingen geven om Warhammer 40,000: Darktide voor PC en Xbox Series X/S te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief