Een aankomende update voegt nieuwe beloningen toe aan Darktide

Een aankomende update voegt nieuwe beloningen toe aan Darktide

De enorme verwachting voor de release van Warhammer 40,000: Darktide werd gevolgd door een lichte deceptie voor een grote schare fans. De game leverde een solide gameplay-ervaring op, maar de progressiesystemen waren oppervlakkig en de content beperkt. Ontwikkelaar Fatshark heeft sinds de lancering van het spel echter veel moeite gedaan om die aspecten van het spel te verbeteren. Er zijn nieuwe kaarten en vijanden aan het spel toegevoegd en veel spelmechanismen zijn herwerkt en verbeterd, waaronder het hele karakterontwikkelingssysteem. Spelers hebben nu meer opties dan ooit om hun pad te kiezen door hun talentbomen om hun builds aan te passen en kunnen deze tussen missies door gemakkelijk veranderen om zich aan elk mogelijk scenario aan te passen.

Meer beloningen dan ooit

Warhammer 40,000: Darktide wordt met elke update beter en de volgende is enorm. De Path of Redemption update komt eind april met een overvloed aan veranderingen. De belangrijkste is het herwerken van het Penance-systeem, dat zal veranderen in een soort gevechtspas die spelers spannende beloningen zal opleveren naarmate ze meer dan 40 niveaus doorlopen. Met meer dan 200 nieuwe Penances om vrij te spelen, voorziet het systeem spelers van nieuwe insignes, portretframes, emotes, poses, wapenattributen en cosmetica. Natuurlijk blijven je prestaties in Darktide volledig afhankelijk van je vaardigheden.

 

 

Naast deze verbeteringen brengt de update een nieuw type vijand, de Dreg Tox Bomber, die pestgranaten kan gooien om spelers te verzwakken en schade toe te brengen. De update voegt ook nieuwe puzzels, uitdagingen en verzamelobjecten toe aan Warhammer 40,000: Darktide.

Als je al lange tijd fan bent van het tabletop-spel van Games Workshop of je wilt je uitleven terwijl je hordes sekteleden vernietigt om het Rijk der Mensen te steunen, dan is Warhammer 40,000: Darktide je beste keuze, vooral met de aankomende release van de Path of Redemption update. Onze prijsvergelijker kan je een handje helpen bij het vinden van de beste deals voor Warhammer 40,000: Darktide om vandaag nog de strijd aan te gaan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief