Warhammer 40,000: Darktide heeft twee nieuwe levels

Warhammer 40,000: Darktide heeft twee nieuwe levels

Veel spelers haastten zich om Warhammer 40.000: Darktide te spelen zodra het beschikbaar was. Fatsharks nieuwste creatie beloofde een spannende ervaring die zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum, vooral voor wie op zoek is naar multiplayeractie. De ontwikkelaar gebruikte Vermintide als basis om een nieuw soort ervaring te creëren die wat meer neigt naar afstandsgevechten. Helaas had Darktide bij de lancering wat prestatieproblemen waaraan Fatshark hard heeft gewerkt om die te verhelpen. Het spel is nu in een veel betere staat, en de studio voegt al nieuwe inhoud toe via gratis updates.

De Chaos Spawn doet zijn intrede

De nieuwste Warhammer 40,000: Darktid update bevat twee nieuwe maps voor de spelers om in te strijden, evenals een van de meest iconische wezens die de Chaos Goden dienen. Dit daemonische wezen is een verwrongen amalgaam van tentakels, ledematen en scherpe tanden dat beschikt over brute kracht, eindeloze kwaadaardigheid en een meedogenloos verlangen om alles op zijn pad te vernietigen. Een Chaosgebroed worden is het uiteindelijke lot van sommige kampioenen van de Ruinous Powers die te veel "gaven" verzamelen voordat ze een plek als Daemon Prince verdienen. De cumulatieve toevoeging van mutaties verandert hen in hersenloze daemonische beesten die het punt van onomkeerbaarheid voorbij zijn, maar ze zijn nog steeds nuttig omdat ze op elk slagveld verwoesting kunnen aanrichten.

 

 

De update voegt ook twee nieuwe missies aan het spel toe. De eerste, Archivum Sycorax, laat jou en je teamgenoten enkele archieven overvallen om gevoelige gegevens terug te halen. De tweede missie is Chasm Terminus, waarin je een groep smokkelaars moet onderscheppen die gevaarlijke smokkelwaar verhandelen. Tot slot kunnen spelers nu cosmetische voorwerpen kopen met in-game valuta in een nieuwe winkel in de hoofdhub.

Met deze toevoegingen zet Darktide zijn reis voort om de beste multiplayer co-op ervaring in het Warhammer 40.000 universum te worden. Als je in de actie wilt springen en Tertium wilt bevrijden van de smet van Chaos, gebruik dan onze prijsvergelijker om Warhammer 40.000: Darktide nu al goedkoop te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief