Dave The Diver komt uit op PlayStation

Dave The Diver komt uit op PlayStation

De favoriete vis- en restaurantmanagementgame van 2023 komt binnenkort naar consoles. Dave The Diver is een van de grote verrassingen die dat jaar zijn uitgebracht. Het spel, gemaakt door Mintrocket, viel veel spelers op met zijn amusante spelervaring en pixel art-graphics. Na een groot succes werd het spel zelfs uitgebreid met extra content, waaronder een crossover met het andere grote visvideospel dat vorig jaar werd uitgebracht. We hebben het natuurlijk over Dredge, dat ondanks een beduidend andere ervaring dan Dave the Diver een behoorlijk spannende gameplay biedt voor degenen die een mysterieuze zee willen bevaren op een klein vissersbootje.

Komende lente op consoles

Dave The Diver maakt nu de sprong naar de consoles met de aankondiging van een release op PlayStation. Het spel zal ergens in april te spelen zijn op PlayStation 4 en PlayStation 5. Je kunt de aankondigingstrailer hieronder bekijken.

 

 

De trailer onthult ook de toekomstige release van extra content voor Dave The Diver. Namelijk een crossover met Godzilla die volgend jaar mei beschikbaar moet zijn op alle platforms. Je weet echt nooit wat je in de diepe wateren van het Blauwe Gat zult vinden, maar als het goed genoeg is om als ingrediënt voor je sushirestaurant te dienen, is het meer dan welkom.

Ontwikkelaar Mintrocket heeft besloten het spel uit te breiden met nieuwe gameplayfuncties. De tweede crossover bewijst dat de studio openstaat voor originele ideeën en daar mogen de fans van Dave The Diver blij om zijn. We zullen nog even moeten wachten om te weten wat voor toevoegingen de Godzilla-uitbreiding aan het spel zal brengen, maar ze zullen zeker interessant zijn.

Tot die tijd kun je genieten van alle content die tot nu toe voor het spel is uitgebracht door onze prijsvergelijker te gebruiken om een Dave The Diver Steam key te kopen als je op de PC speelt. De beste aanbiedingen voor codes om het spel op PlayStation-consoles te preorderen zullen binnenkort ook beschikbaar zijn.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief