Instant Gaming EU
 
 

Dave the Diver krijgt volgende week vrijdag een Dredge crossover

Dave the Diver krijgt volgende week vrijdag een Dredge crossover

Vissen is een van de spannendste activiteiten die je dit jaar tijdens het spelen van videogames kunt ondernemen met spellen als Dave the Diver. Een duiker die overdag met zijn harpoen op vis jaagt om het sushirestaurant dat hij 's nachts runt te bevoorraden, lijkt misschien een cliché, maar het spel heeft laten zien dat het veel potentie heeft door dit jaar de aandacht van een groot aantal spelers te trekken.

Met spannende gameplaymechanieken en prachtige pixel-art graphics is Dave the Diver een van de grote verrassingen van 2023, maar het is niet het enige visspel dat dit jaar is geslaagd. Ook Dredge is een uniek avontuur waarin je in de huid kruipt van een visser die op zoek gaat naar schatten in een zee die wordt geteisterd door verschrikkingen. Beide spellen benaderen vissen op een heel andere manier, maar je kunt nu de verschrikkingen van Dredge trotseren terwijl je Dave the Diver speelt.

De klant heeft altijd gelijk

Het spel van Mintrocket krijgt nieuwe DLC in een crossover met Dredge. De uitbreiding voegt nieuwe afwijkende vissen toe aan de Blue Hole die je moet vangen om Bancho Sushi te bevoorraden. Er komt een nieuw soort klanten naar je restaurant die alleen genoegen nemen met de gruwelen uit de diepte op een bord. Deze DLC biedt veel nieuwe mogelijkheden in het spel en maakt het managen van het restaurant uitdagender, omdat je gebruikelijke klanten niet zo dol zullen zijn op de nieuwe lekkernijen die je gaat serveren.

 

 

De crossover tussen Dave the Diver en Dredge is een goed excuus om beide spellen te proberen als je dat nog niet hebt gedaan. De DLC is aanstaande vrijdag gratis beschikbaar voor degenen die de game bezitten. Vergeet niet dat de beste deals voor Dave the Diver PC codes beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker. Natuurlijk kun je er ook een goedkoop exemplaar van Dredge mee kopen.

11.12€
DREDGE
DREDGE
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief