Duik in de eerste verjaardagsupdate van Dave the Diver

Duik in de eerste verjaardagsupdate van Dave the Diver

Dave the Diver, het diepzeeverkennings-, vis- en sushirestaurantmanagementspel van indie gamestudio Mintrocket, bestaat nu één jaar. Dave the Diver is een bekende titel die de harten van gamers heeft veroverd en bekendheid verwierf dankzij de unieke setting en verslavende gameplay die rogue-lite elementen combineert. Twee dagen na de release was Dave the Diver het op vier na best verkochte product op Steam. Binnen tien dagen na de release waren er meer dan een miljoen exemplaren van verkocht en in januari 2024 drie miljoen.

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Dave the Diver op 26 juni 2024 heeft Mintrocket een video met de titel "Dave the Diver First Anniversary | Developer Interview" uitgebracht op hun YouTube-kanaal:

 

 

De video bevat een interview met de ontwikkelaars van Dave the Diver ter gelegenheid van de eerste verjaardag. De ontwikkelaars bespreken het ontwikkelingsproces van het spel, de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd en de komende updates. Ze benadrukken ook elementen die hebben bijgedragen aan het succes en de populariteit van het spel onder de spelers, terwijl ze hun dankbaarheid uitspreken voor alle spelers die het spel hebben gesteund en hebben geholpen zo'n succes te worden.

De viering stopt daar niet. Mintrocket heeft ook de Dave the Diver 1ST ANNIVERSARY UPDATE gelanceerd. Nu kun je meedoen aan de jubileumfestiviteiten in je favoriete spel.

Nieuwe inhoud

 • Nieuw minispelletje:
  • Er is een demo van EVIL FACTORY toegevoegd als smartphone-app.
  • Speel de minigame vrij met de promotiecode: DAVEANNIVERSARY
  • Open smartphone - Bel - Operator - Claim Beloning - Voer promotiecode in
  • Beschikbaar na het ontgrendelen van de Mini-game app
  • Een nieuwe "Leo Sleutelhanger" charm kan worden verkregen na het uitspelen van de demo.
 • Telefoonbedeltje:
  • Een mini-versie van Dave kan worden bevestigd aan je smartphone in de game.
 • En nog veel meer optimalisaties en bugfixes:
  • Je kunt ze hier lezen.

Het succes van Dave the Diver is ongetwijfeld welverdiend. De game heeft ook een aantal spannende samenwerkingen, zoals met Dredge, een gratis DLC-collab met Godzilla en een recente collab met de third-person shooter Goddess of Victory: Nikke. Met zo'n veelbelovende toekomst in het vooruitzicht, kunnen we in de nabije toekomst reikhalzend uitkijken naar meer spannende content en updates voor Dave the Diver.

Als je een casual speler bent die houdt van ontspannende en leuke spellen, dan is Dave the Diver een aanrader. Gebruik de betrouwbare prijsvergelijker van dLcompare om vandaag nog de beste aanbieding voor Dave the Diver te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief