Goddess of Victory: Nikke x Dave The Diver samenwerking aangekondigd

Goddess of Victory: Nikke x Dave The Diver samenwerking aangekondigd

Dave The Diver is een avontuurlijke RPG voor één speler, uitgegeven door de indie gamestudio Mintrocket. Het spel combineert zowel actie-avontuur als management gameplay stijlen terwijl spelers diepzee omgevingen verkennen om 's nachts ingrediënten te verzamelen voor het sushi restaurant. Sinds de release heeft het spel een aanzienlijke populariteit verworven en is het een van de grootste indiesuccessen van 2023 geworden met meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren.

Goddess of Victory: Nikke is een third-person shooter action role-playing videogame ontwikkeld door Shift Up, dezelfde ontwikkelaar achter Stellar Blade, een spel dat de laatste tijd veel stof heeft doen opwaaien door meer dan 1 miljoen exemplaren te verkopen in slechts 2 maanden. Goddess of Victory: Nikke bevat een op actie gebaseerd gevechtssysteem dat draait om het snel wisselen van personage en het gebruik van gevechtsvaardigheden in een anime-achtige omgeving. Het spel is gratis te spelen en heeft een gacha-spelsysteem.

Je zou kunnen denken dat een casual, single-player adventure RPG en een third-person shooter action role-playing game niets met elkaar gemeen hebben of gewoon niet goed bij elkaar passen. Maar Shift Up denkt daar anders over, want ze hebben zojuist de officiële NIKKE x DAVE THE DIVER Herdenkings-PV aangekondigd:

 

 

"Het D-WAVE signaal werd deze keer midden in de oceaan gedetecteerd. Wie zou de mysterieuze gast kunnen zijn?"

Vanaf 7 april 2024 krijgen spelers die inloggen in Goddess of Victory: Nikke een stapel spannende beloningen en kunnen ze Dave en Bancho vergezellen op een missie om hen te helpen een manier te vinden om weer thuis te komen. Deze missie omvat het spelen van de twee iconische speltypen van Dave the Diver: het jagen op vis en het runnen van een sushishop, exclusief herschapen in Goddess of Victory: Nikke.

Deze samenwerking bevat ook exclusieve kostuums voor twee van de Nikkes: Mast en Anker:

  •     Mast de Duiker
  •     Anker de Duiker (Gratis)

In de gamewereld zijn verrassende samenwerkingen of crossovers niet ongewoon. Bijvoorbeeld de samenwerking van Dead By Daylight met Resident Evil, de crossover van Call of Duty: Modern Warfare 2 met de populaire tv-serie The Boys en Fortnite met hun hoogwaardige samenwerkingen met grote namen. Maar deze Nikke x Dave The Diver samenwerking is echt onverwacht, zelfs vergelijkbaar met de legendarische crossover van DOOM: Eternal en Animal Crossing New Horizons.

Als je Dave the Diver nog niet hebt kunnen uitproberen voor het Goddess of Victory: Nikke, gebruik dan onze betrouwbare prijsvergelijker om Dave the Diver vandaag nog in huis te halen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief