Instant Gaming EU
 
 

De beschaving van Mexico komt volgende week naar Age of Empires III

De beschaving van Mexico komt volgende week naar Age of Empires III

Terwijl Age of Empires IV een heel zoet moment beleeft na zijn lancering en veel spelers de nieuwe mogelijkheden die het naar de serie brengt verkennen, is Microsoft zijn voorganger niet vergeten. Age of Empires III: Definitive Edition bevat al veel beschavingen om uit te kiezen, elk met zijn eigen iconische eenheden en gameplay stijl, maar er is een nieuwe op komst. De beschaving Mexico voegt zich vanaf volgende week bij de lange lijst van culturen die in het spel beschikbaar zijn, en voegt met nieuwe exclusieve functies tal van nieuwe strategische mogelijkheden aan het spel toe.

De Mexico Civilization DLC bevat enkele unieke mechanieken die op de officiële website beschreven worden:

 

"De ontluikende Mexicaanse Staten kunnen kiezen voor Opstand in plaats van door te stoten naar de Vesting-, Industriële-, of Keizerlijke Eeuwen. Elke Opstand biedt je een heel nieuw dek vol mogelijkheden."

"Anders dan andere beschavingen kan Mexico zijn opstanden terugdraaien en terugkeren naar Mexico, terwijl het toch toegang houdt tot de voordelen van alle kaarten die tijdens de revolutie werden gestuurd. Voeg daar een gloednieuwe set Federale Staten aan toe om je gameplay te evolueren en de Mexico beschaving kan zich als geen ander aan elke strategische situatie aanpassen."

 

 

Wie de nieuwe DLC koopt, krijgt ook toegang tot een exclusief scenario in Age of Empires III: Definitive Edition:

 

"Grito de Dolores - Toen de Bourbonhervormingen de Spaanse elite meer macht gaven en die van de kerk verminderden, groeide de wrevel onder de Mexicaanse plattelandsbevolking. Toen het nieuws van Napoleon Bonaparte's verovering van Spanje de Amerika's bereikte, ontstaken de woorden van een katholieke priester de vonken van de revolutie."

Extra inhoud

Als je een langdurige fan van Age of Empires bent, bezit je waarschijnlijk al de Verenigde Staten DLC. Vanaf volgende week heb je ook gratis toegang tot een nieuw scenario, The Burning of USS Philadelphia historische veldslag. En als je zowel de Mexico CivilizationDLC als de United States DLC hebt, krijg je toegang tot nog een ander scenario, The Battle of Queenston Heights.

Bezoek gerust onze prijsvergelijker om de beste spelaanbiedingen te vinden en koop Age of Empires III goedkoop als je een liefhebber bent van real-time strategie spellen. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief