De lancering van New World wordt opnieuw uitgesteld

De lancering van New World wordt opnieuw uitgesteld

Toen Amazon aankondigde dat het de wereld van videogames zou betreden, waren er veel twijfels of de reus het wel goed zou kunnen doen in zo'n onbekend gebied. Die scepsis werd nog eens bevestigd toen Crucible, de eerste free-to-play multiplayer shooter ontwikkeld door het bedrijf, terug naar de ontwerptafel werd gestuurd kort na een nogal onmemorabele lancering. Maar de hoop is hoog voor New World, Amazons eerste kijk op het MMORPG-genre, dat aantrekkelijk genoeg lijkt te zijn voor veel spelers dankzij zijn unieke benadering van een 17e-eeuwse setting en zijn gevechten zonder automatisch vergrendelde doelaanvallen. 

 

 

Met geweldige graphics, een uitgestrekt gebied om te verkennen als je wilt, en een zeer duidelijke focus op speler versus speler strijd tussen drie verschillende facties, is New World uitgegroeid tot een echte hit, zelfs voor de release. Een groot aantal spelers heeft deelgenomen aan de gesloten bèta, die een groot succes is geworden. Het spel heeft een buy-to-play business model zonder abonnement, wat een ander goed verkoopargument is. New World is daarom voorbestemd om een van de grote titels van 2021 te worden, als het ooit wordt uitgebracht. Amazon Games heeft zojuist via Twitter aangekondigd dat de release van New World is verplaatst naar 28 september om wat aanpassingen te doen op basis van de feedback die is verzameld tijdens de bèta.

 

 

Vier weken langer zal niet veel verschil maken voor degenen die vol ongeduld wachten om New World te spelen, vooral als we de huidige staat van de andere grote titels in het genre in overweging nemen. Guild Wars 2 heeft een nieuwe uitbreiding aangekondigd die pas volgend jaar komt; World of Warcraft heeft te maken met een groot probleem met de algemene teleurstelling over zijn huidige inhoud en de rechtszaken waar Blizzard mee te maken heeft, en Final Fantasy XIV richt zich op zijn nieuwe uitbreiding, maar het type inhoud dat het biedt is enorm verschillend van wat New World naar het genre zal brengen. Als gevolg daarvan zal de release van New World  onder vrij gunstige omstandigheden plaatsvinden. Laten we hopen dat het niet opnieuw wordt uitgesteld.

37.99€
New World
New World
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief