Dead Island 2 staat meteen na de release bovenaan de hitlijsten

Dead Island 2 staat meteen na de release bovenaan de hitlijsten

Het is geen geheim dat een enorme schare fans al geruime tijd wacht op het nieuwe deel in de Dead Island-serie. Deep Silver kondigde Dead Island 2 al vrij lang geleden aan, maar de ontwikkeling van het spel is een proces vol problemen geweest, tot het punt dat er tot voor kort veel twijfels waren of het spel ooit te spelen zou zijn. Gelukkig leek alles ongeveer een jaar geleden in een stroomversnelling te komen, en werd Dead Island 2 uiteindelijk uitgebracht op 21 april 2023.

Een enorm succes

Met zoveel mensen die reikhalzend uitkeken naar het spel was het bijna zeker dat het spel bij de lancering spectaculaire resultaten zou boeken. Deep Silver heeft aangekondigd dat Dead Island 2 sinds afgelopen vrijdag meer dan 1 miljoen exemplaren heeft verkocht over alle platforms, waarmee het zich positioneert voor een zeer sterke start. De door Dambuster Studios gecreëerde titel heeft nog betere cijfers als het gaat om andere gebieden, met een totaal van 11 miljoen gespeelde uren, 28 miljoen spelersdoden en meer dan 1 miljard zombies die in Los Angeles in amper drie dagen in het stof hebben gebeten.

Dead Island 2 biedt een brute zombie-dodende ervaring waarin je het opneemt tegen hordes geïnfecteerden. De toevoeging van nieuwe spelmechanismen, zoals de mogelijkheid om extra krachten te krijgen door je weerstand tegen de infectie, en het indrukwekkende realisme van het nieuwe dismemberment-systeem in het spel, hebben het spel tot een favoriet van de fans gemaakt, zelfs voordat het beschikbaar was. Nu spelers het spel in handen hebben gekregen, heeft Dead Island 2 alle elementen die nodig zijn om een van de grootste releases van 2023 te worden.

 

 

Als je deze ervaring vol gore, humor en actie nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Dead Island 2 CD-sleutel tegen de beste prijs te kopen voor PlayStation, Xbox en pc via de Epic Games Store. Als je een manier zoekt om je ervaring te verbeteren, zijn er verschillende DLC's vol cosmetische items beschikbaar voor het spel, waaronder Memories of Banoi, Golden Weapons, en Pulp Weapons.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Immerse yourself in the war-torn universe of Warhammer 40,000: Rogue - 100
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief