Dead Island 2 krijgt twee uitbreidingen

Dead Island 2 krijgt twee uitbreidingen

De release van Dead Island 2 was onlangs een van de meest verwachte gebeurtenissen van het jaar, omdat de zombie-apocalyps game al jaren in ontwikkeling was. Dambuster Studios heeft de fans niet teleurgesteld en kwam met een vervolg vol actie en nieuwigheden, dat trouw blijft aan de geest van het originele Dead Island. Vijftien jaar na de gebeurtenissen in de eerste game zorgt een nieuwe zombie-uitbraak ervoor dat Los Angeles in quarantaine wordt geplaatst en jij neemt de rol aan van een van de zes Slayers die aan de apocalyps proberen te ontsnappen. Gebeten door een zombie en midden in de meest chaotische situatie moet je alles doen om te overleven.

Dead Island 2 biedt je een spannend verhaal, bloed en gore en een van de meest realistische in stukken snijdende systemen die ooit voor videogames zijn gemaakt. Maak je geen zorgen als dat nog niet genoeg voor je is, want Dambuster heeft nog meer content in petto.

Dead Island 2 stappenplan

 

dead island 2 roadmap

 

De ontwikkelstudio heeft een roadmap onthuld met de content die de komende maanden beschikbaar zal zijn voor Dead Island 2. De game krijgt niet één maar twee uitbreidingen die je los kunt krijgen of als onderdeel van de Dead Island 2 Expansion Pass. De eerste verhaaluitbreiding, Haus, komt uit in het laatste kwartaal van 2023, terwijl de tweede verhaaluitbreiding, SOLA Festival, in het tweede kwartaal van 2024 uitkomt.

  • Eerste uitbreiding: Hoe bereidt een miljardair zich voor op de zompocalyps? Een technodoodscultus met een flinke scheut losbandigheid en gore!
  • Tweede uitbreiding: Welkom op het SOLA-festival, waar de feestgangers van LA hun weg naar extase kunnen greenwashen en de planeet kunnen redden, één rave per keer.

Er zijn verschillende DLC-pakketten beschikbaar voor Dead Island 2 voor degenen die wat extra geld willen om meer cosmetische opties en wapens vrij te spelen. Je kunt ook extra beloningen vrijspelen via Twitch drops door streamers het spel te zien spelen op het platform. Natuurlijk, als je het spel nog moet ontdekken, kun je de beste prijzen om je Dead Island 2 CD-sleutel te kopen vinden in onze prijsvergelijker.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief