Eneba COM
 
 

Dead Island 2 komt eindelijk naar Steam

Dead Island 2 komt eindelijk naar Steam

Ondanks dat het een van de meest geanticipeerde releases van de afgelopen jaren is, is Dead Island 2 op dit moment alleen te spelen op PC via Epic Games Store. De exclusiviteitsdeal van de makers van Fortnite met het digitale gameplatform loopt echter binnenkort af en het spel zal binnenkort ook op Steam te spelen zijn. Een jaar na de officiële release krijgen degenen die hun spellen liever op het platform van Valve spelen eindelijk toegang tot het zombie-dodende spel van Dambuster Studios.

Vier het met een gratis spel op PC

De release van Dead Island 2 op Steam staat gepland voor 22 april 2024, en als je er reikhalzend naar hebt uitgekeken is er goed nieuws voor je. Steam biedt Dead Island: Riptide Definitive Edition gratis aan om de aanstaande lancering van het vervolg te vieren. Dit is de geremasterde versie van de originele titel en bevat ook alle DLC. Om het spel te claimen hoef je alleen maar naar Steam te gaan en in te loggen met je account. Vergeet niet dat het aanmaken van een account ook gratis is als je er nog geen hebt. Deze deal is alleen beschikbaar tot 15 februari en als je er gebruik van maakt, wordt het spel permanent toegevoegd aan je titelbibliotheek op Steam.

 

 

Als Dead Island: Riptide Definitive Edition destijds veel spelers opviel met zijn spannende gameplay, tilt Dead Island 2 de serie naar een nieuw niveau met zijn brute mechanica, het verbazingwekkend realistische FLESH-systeem en het verhaal. Het spel overtrof alle verwachtingen en behaalde een ongekend succes en werd Deep Silver's grootste lancering. Als je het spel nog niet hebt ontdekt of je wachtte om het op Steam te spelen, zijn de beste deals voor Dead Island 2 Steam keys beschikbaar met onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief