Dead Island 2 launch trailer nodigt je uit tot HELL-A

Dead Island 2 launch trailer nodigt je uit tot HELL-A

De regel is simpel: als er een launchtrailer is, betekent dat dat het spel dichtbij komt. Ontwikkelaar Dambuster Studios en uitgever Deep Silver zijn enthousiast om jou en iedereen te verwelkomen in HELL-A, de schattige bijnaam die Los Angeles kreeg toen het werd geteisterd door dodelijk mensetende monsters. De langverwachte lancering van Dead Island 2 is zo dichtbij dat je de viezigheid van de rotte lichamen kunt ruiken.

Terwijl de opwinding losbarst als een zombie met granaten, is er nu een lanceringstrailer beschikbaar voor iedereen die meer overtuiging nodig heeft voordat hij zijn portemonnee opent. De preview laat meer kickass actie zien voordat je je stort op Dead Island 2's hoofdgerecht van zombiescheurende chaos. Bekijk de lanceringstrailer van het spel nu: 

 

 

Het langverwachte volgende deel in de Dead Island-franchise, Dead Island 2, plaatst spelers in de schoenen van een van de zes bombastische overlevenden - Amy, Bruno, Dani, Ryan, Carla en Jacob. Nadat ze op de harde manier hebben ontdekt dat ze immuun zijn voor het zombievirus, ligt de toekomst van de mensheid in jouw handen. Geholpen door nieuw gevonden vrienden, waaronder de originele Dead Island's Sam B., moeten spelers uit HELL-A ontsnappen voordat de rest van de wereld bezwijkt onder de ondode plaag. Als we zo vrij mogen zijn, het is een heel ander verhaal dan The Last of Us.

In de weg staan de ondode hordes Angelinos, even gevarieerd als ze ooit bij leven waren. Slacht gereanimeerde spierbundels, modieuze beroemdheden en strandlopers in gruwelijke stijl af met verschillende wapens. Of je ze nu opensnijdt met messen, in stukken hakt met een elektrische bijl of ze in Zwitserse kaas verandert met een aanvalsgeweer, de met bloed doordrenkte actie van Dead Island 2 is een bloederig spektakel om te zien.

Met verschillende omgevingseffecten om mee te experimenteren en je eigen vreemde vaardigheden als geïnfecteerde maar schijnbaar immune overlevende van het zombievirus, zijn er voldoende manieren om de ondoden uit te schakelen. Zolang er een spoor van goor achter je ligt, is er geen verkeerde manier om de hordes neer te maaien. Elke doder heeft verschillende persoonlijkheden, statistieken en vaardigheden. Toch beschikt Dead Island 2 over een flexibel vaardigheidssysteem dat het mogelijk maakt elk personage aan te passen.

Dead Island 2 verschijnt op 21 april voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC. Als je zin hebt in wat gruwelijke gore, met flitsende doden en stellaire visuals, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Dead Island 2 CD keys, en welkom in HELL-A.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief