De eerste uitbreiding van Dead Island 2 zet je op tegen een macabere sekte

De eerste uitbreiding van Dead Island 2 zet je op tegen een macabere sekte

Na vele jaren wachten op de release van Dead Island 2 zijn Dambuster Studios en Deep Silver er dit jaar eindelijk in geslaagd om een grote groep fans op te vrolijken. Ze hebben er 12 jaar over gedaan om met een spel te komen dat solide genoeg is om een waardige opvolger te zijn van het legendarische zombieslaande videospel dat de fans in 2011 in zijn ban hield. Het goede nieuws is dat ze een vervolg hebben gemaakt dat veel beter is dan wat de fans hadden verwacht. Dead Island 2 is nu een veelgeprezen hit die vele uren plezier heeft bezorgd aan een gemeenschap die hongerig was naar wat actie. Enkele maanden na de release is het tijd om het spel uit te breiden met meer content.

Welkom bij een nieuwe nachtmerrie

Het is bijna onmogelijk om je te vervelen tijdens een zombie-apocalyps. Toch voegt Dambuster Studios volgende maand nog meer content toe aan Dead Island 2 met de release van de eerste verhaaluitbreiding. De ontwikkelaar heeft al verschillende DLC-pakketten uitgebracht die meer personages en wapenskins toevoegen, zoals het Pulp Weapons Pack, het Memories of Banoi Pack en meer, maar de aankomende lancering van Haus voegt een nieuw zijverhaal toe voor de spelers om te verkennen in de game.

"Haus gives players an entirely new storyline to smash zombies through. Amidst the Zompocalypse, a billionaire’s secret techno-death cult fights for survival in Haus, where humanity is unleashed from its moral restraints. The group’s leader, Konstantin, prophesizes that this is the “paragon of a new future.” It’s up to players to prove them wrong."

Haus neemt je mee naar een weelderig dorp in Malibu waar een excentrieke miljonair en zijn hof van sekteleden wonen, maar introduceert ook nieuwe wapens zoals de K-ROSSBOW en de Hog Roaster, en acht nieuwe vaardigheidskaarten.

 

 

De nieuwe uitbreiding is te spelen op 2 november 2023 en is inbegrepen bij de Dead Island 2 Expansion Pass. Een tweede uitbreiding genaamd SOLA Festival komt uit in het tweede kwartaal van 2024 en brengt nog meer nieuwigheden naar het spel. Als je een van de beste zombie-apocalyps ervaringen tot nu toe nog moet ontdekken, gebruik dan onze prijsvergelijker om een Dead Island 2 CD-sleutel te bemachtigen en begin vandaag nog met het spelen van de game op PlayStation, Xbox of PC.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief