Dead Island 2 nodigt je uit voor een muziekfestival volgende maand

Dead Island 2 nodigt je uit voor een muziekfestival volgende maand

Dead Island 2 wordt beschouwd als een van de beste videogames als het gaat om het afslachten van zombies. Dambuster Studios bracht het uit in 2023 na een lang ontwikkelingsproces dat vele jaren in beslag nam. De game biedt een spannende ervaring die zich afspeelt in een post-apocalyptisch Los Angeles, waar een virulente infectie het grootste deel van de bevolking heeft veranderd in vraatzuchtige zombies. Nadat je bent geïnfecteerd door het virus, ben je een van de weinigen die geen smaak voor menselijk vlees heeft ontwikkeld en ga je een spannend avontuur vol actie tegemoet. Het spel draait vooral om overleven, de waarheid over de infectie achterhalen en zombies tot bloedens toe bewerken met verschillende wapens. Brutale gevechten, actie om van te smullen en een uniek schadesysteem dat de wonden met groot realisme registreert en weergeeft, zijn de hoogtepunten van Dead Island 2, een waardige opvolger van Dead Island: Riptide en de eerste Dead Island.

 

 

Welkom op het SoLA-festival

Dambuster Studios had zeer ambitieuze plannen om Dead Island 2 uit te breiden met extra content na de lancering. De eerste uitbreiding voor de game werd vorig jaar uitgebracht met de titel Haus. Hierin nemen spelers het op tegen een technodoodscultus in een nieuwe verhaallijn en worden ook enkele nieuwigheden toegevoegd. De tweede uitbreiding voor Dead Island 2 komt binnenkort uit. De studio heeft bevestigd dat het SoLA Festival op 17 april verschijnt met een nieuwe locatie voor spelers om te verkennen, nieuwe vijanden en extra wapens.

”A deadly virus sweeps through The Valley, turning its inhabitants into ravenous zombies as a chthonic rhythm calls from beyond – the beat of the Autophage. Lured to the festival by an enigmatic warning message, players must explore SoLA’s ruins and put a stop to this otherworldly menace.”

Spelers die de SoLA Festival DLC kopen, die ook is inbegrepen in de Dead Island 2 Season Pass, krijgen te maken met de Whipper en de Clotter, twee nieuwe soorten zombies met unieke vaardigheden. Met de Ripper en de Sawblade Launcher kunnen spelers de zombies echter aan flarden scheuren en hebben ze een groot voordeel in de gevechten.

Dead Island 2 is momenteel verkrijgbaar op PlayStation en Xbox consoles en op PC via Epic Games Store. De game komt volgende maand uit op pc via Steam, een paar dagen nadat de SoLA Festival DLC is verschenen. Als je met spanning hebt gewacht om het spel op Steam te spelen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om vandaag nog een goedkope Dead Island 2 PC-sleutel te kopen en je klaar te maken om de quarantainezone binnen te gaan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief