CDPR begint details te onthullen over het vervolg van Cyberpunk 2077

CDPR begint details te onthullen over het vervolg van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 heeft door de gebrekkige release lang nodig gehad om aan de top te staan, maar CD Red Projekt heeft eindelijk alles aan elkaar weten te knopen met de release van de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uitbreiding. Niet alleen werd dit erkend tijdens The Game Awards, maar het heeft zich ook vertaald in een gestage groei van het aantal verkochte exemplaren. De recente release van Cyberpunk 2077 Ultimate Edition draagt zeker bij aan het nog populairder maken van het spel, omdat het de fans van het spel toegang geeft tot een pakket met zowel de uitbreiding als het basisspel en alle updates die tot nu toe zijn uitgebracht.

 

 

Een spannende toekomst

CDPR heeft al onthuld dat het klaar is met Cyberpunk 2077 als spel. Phantom Liberty is de enige uitbreiding en de studio richt zich nu op andere projecten, namelijk het vervolg op The Witcher 3: Wild Hunt. Maar het vervolg op Cyberpunk 2077 staat al op de "to do" lijst van de studio en het is onvermijdelijk dat er op de een of andere manier informatie over het spel begint te verschijnen. In dit geval heeft CD Projekt Red narrative director Philipp Weber in een recent interview een verklaring afgelegd over het belang van de Life Paths in het toekomstige vervolg op Cyberpunk 2077.

"I do think there are things with, for example, the life paths, that kind of gives you a promise as being able to play more different kinds of characters. I think this is a thing where, in the future, that's an example of something we would like to improve. Since I do think we gave a promise there that maybe in the end we did not really sell."

Hoewel de drie verschillende Levenspaden die beschikbaar zijn in Cyberpunk 2077 in de eerste fases wat variatie aan het spel toevoegen, verdwijnt het verschil tussen Nomad, Corpo of Street Kid snel naarmate het spel vordert. Het systeem laat alleen wat dialoogopties over die wat smaak toevoegen, maar zonder betekenisvolle invloed op het spel. Hopelijk geeft het volgende spel in de serie meer relevantie aan de afkomst van je personage en kun je verschillende paden bewandelen naarmate het spel vordert.

We zullen nog heel lang moeten wachten tot het vervolg klaar is, omdat de studio zich nu voornamelijk op andere projecten richt. Het is in ieder geval goed om te weten dat CDPR niet vasthoudt aan dezelfde formule en in plaats daarvan op zoek is naar manieren om het toekomstige spel te verbeteren. Ondertussen kun je de beste deals bekijken om een Cyberpunk 2077-code te kopen als je het spel nog moet ontdekken. Vergeet niet dat de spelervaring veel beter is als je toegang hebt tot de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uitbreiding.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief