Fall Guys is klaar voor de start van zijn derde seizoen

Fall Guys is klaar voor de start van zijn derde seizoen

Fall Guys is een van de grootste verrassingen van 2020 geworden. Het is zeer waarschijnlijk dat zelfs de makers niet verwachtten dat het een van de populairste spellen van het jaar zou worden, met een ongelooflijk snelle groei en miljoenen spelers. Hoe eenvoudig het ook is, het bleek de perfecte keuze te zijn voor diegenen die gewoon wat plezier wilden hebben terwijl ze thuis opgesloten zaten. Hoewel sommige mensen dachten dat het niet mogelijk was, is de populariteit van het spel nog steeds vrij hoog en de ontwikkelaars staan op het punt om het derde seizoen te lanceren. Het officiële Fall Guys account op Twitter is net zo populair geworden als het spel, en het was de methode die werd gebruikt om te onthullen waar het nieuwe seizoen om draait.

Gezien het seizoen waarin we zitten, is het geen verrassing dat Fall Guys een Winter Knockout wordt genoemd. Onder de nieuwigheden die dit nieuwe seizoen in het spel brengt, vinden we waarschijnlijk de nieuwe minigame die je op de foto kunt zien, waarbij we door de gaten moeten springen met een draaiend wiel, wat vrij uitdagend zal blijken te zijn gezien de typische gameplay in Fall Guys, en dat kan leiden tot erg grappige situaties. Er zullen ook veel nieuwe, op de winter geïnspireerde kostuums komen, waaronder pinguïns, sneeuwpoppen en meer.

 

 

Hoewel er nog geen officieel bevestigde datum is voor de start van Fall Guys Seizoen 3, zal deze waarschijnlijk begin december plaatsvinden. Zoals altijd, als je een van de weinige mensen bent die nog geen Fall Guys hebben gespeeld, kun je via onze prijsvergelijker de beste prijs vinden om het te kopen. Het zal het perfecte spel zijn om deze kerst thuis wat plezier te hebben en te lachen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief