Fall Guys komt niet to de Xbox Game Pass

Fall Guys komt niet to de Xbox Game Pass

Fall Guys: Ultimate Knockout is zeker een van de grote hits van 2020. Hoewel niemand het echt verwachtte, heeft dit relatief kleine spel iets bereikt wat velen onmogelijk zouden vinden. Vanaf het begin trok Fall Guys: Ultimate Knockout de aandacht van een ongelofelijk groot aantal spelers dat in de weken daarna steeds groter werd en de lancering van het spel tot een groot succes maakte met meer dan zeven miljoen verkochte exemplaren op Steam. Ontwikkelaar Mediatonic heeft de inhoud van Fall Guys: Ultimate Knockout uitgebreid om de interesse van de spelers hoog te houden door verschillende seizoenen te lanceren die nieuwe kostuums voor de bonen en nieuwe levels hebben toegevoegd.

 

 

Als een videogame erg populair wordt, is het normaal dat geruchten en nieuws over een bepaalde videogame het internet overspoelen, ook al blijken sommige daarvan vals te zijn. Fall Guys: Ultimate Knockout is geen uitzondering op de regel en Metiatonic is gedwongen om bepaalde geruchten die de afgelopen weken de ronde deden dat het spel naar Xbox Game Pass zou komen, af te sluiten. Dit alles begon met een "It's coming" antwoord van het officiële Xbox Game Pass Instagram-account. Het commentaar werd later op Twitter vermeld en zowel Devolver Digital als de officiële Fall Guys Twitter-accounts antwoordden snel dat dit niet het geval is.

 

 

Er is niets gezegd over de oorsprong van de verwarring die tot een dergelijke bewering kan hebben geleid, maar we kunnen ervan uitgaan dat Fall Guys: Ultimate Knockout niet naar de Xbox Game Pass komt, althans niet binnenkort.

De spelers worden momenteel ondergedompeld in het derde seizoen van het spel, dat veel winterthema's in het spel heeft gebracht. Als je wat plezier wilt hebben in Fall Guys: Ultimate Knockout moet je onthouden dat het alleen beschikbaar is op PlayStation 4 en PC. Zoals gewoonlijk kun je het voor de beste prijs vinden op onze vergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief