Fall Guys kondigt zijn seizoen 4 aan

Fall Guys kondigt zijn seizoen 4 aan

Veel mensen dachten dat het geweldige succes van Fall Guys: Ultimate Knockout slechts van korte duur zou zijn. Het spel bereikte onverwachte niveaus van populariteit zeer snel afgelopen zomer en er waren enige twijfels over de capaciteiten van Fall Guys' ontwikkelaar om het spel aan de top te houden. Ongeveer een half jaar later heeft Mediatonic bewezen dat ze alles hebben gedaan wat nodig was en Fall Guys is nog steeds in zeer goede vorm en staat op het punt om zijn vierde seizoen in te gaan. De studio heeft zich onlangs ook aangesloten bij Epic Games, en de back-up van zo'n enorm bedrijf heeft waarschijnlijk gediend als een morele boost voor de makers van Fall Guys: Ultimate Knockout.

Het lijkt erop dat Epic Games zich tot nu toe helemaal niet heeft bemoeid met de ontwikkeling van het spel, en Mediatonic heeft zojuist Fall Guys Season 4 via Twitter geplaagd. De aankondiging bevat een korte video met een gloednieuwe zone voor 60 spelers met zones met lage zwaartekracht en krachtvelden die vermoedelijk aan het spel zullen worden toegevoegd wanneer het nieuwe seizoen begint.

 

 

Natuurlijk zal het nieuwe seizoen waarschijnlijk ook nieuwe kostuums voor je bonen brengen en een heleboel verrassingen, maar we zullen nog even moeten wachten tot alle details onthuld zijn. Mediatonic heeft bevestigd dat ze binnen een paar dagen meer informatie zullen onthullen over Fall Guys Season 4.

Fall Guys: Ultimate Knockout combineert platformen en battle royale-mechanica om de spelers een behoorlijk leuke ervaring te bezorgen. In het spel bestuur je een boonachtig personage en neem je het op tegen andere spelers via een reeks platformuitdagingen. Alleen de snelste en meest bekwame spelers die het level tot een goed einde brengen, gaan door naar de volgende uitdaging, en dit proces wordt herhaald tot alleen de winnaars overblijven. Hoe eenvoudig het ook klinkt, Fall Guys: Ultimate Knockout heeft al de aandacht getrokken van miljoenen spelers op verschillende platforms, en je kunt het altijd vinden tegen de beste prijs op onze prijsvergelijker als je het nog niet hebt geprobeerd.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief