De Final Fantasy XVI demo is nu beschikbaar

De Final Fantasy XVI demo is nu beschikbaar

Square Enix heeft besloten om alle fans van de Final Fantasy-serie de kans te geven om het aankomende deel gratis uit te proberen. Er is een demo beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 5 en deze geeft je toegang tot twee verschillende segmenten van Final Fantasy XVI. Deze zijn meer dan genoeg om alle nieuwigheden te bekijken, waaronder de nieuwe gameplay-systemen en het begin van de nieuwe verhaallijn die zich afspeelt in Valisthea en met Clive Rosfield in de hoofdrol.

Proloog en spannende gevechten

Het eerste segment van de demo leidt je door de proloog van Final Fantasy XVI. Je komt meer te weten over het verleden van Clive Rosfield en het zet de toon voor het volgende verhaal, waarin hij op reis gaat om wraak te nemen op de duistere eikon Efreet. Je kunt je voortgang opslaan als je het einde van dit segment bereikt en vanaf dat punt verdergaan zodra de definitieve versie van het spel wordt uitgebracht op 22 juni 2023. Vergeet natuurlijk niet dat je Final Fantasy XVI nu al goedkoop kunt pre-orderen met onze prijsvergelijker als je dit avontuur niet wilt missen.

 

 

Met het voltooien van het eerste segment van de Final Fantasy XVI-demo ontgrendel je ook een tweede gameplaysegment waarin je tegen verschillende vijanden vecht terwijl je 's nachts in een vijandelijk fort probeert te infiltreren. Je kunt Clive's vaardigheden uitproberen terwijl hij samen met twee van zijn metgezellen deelneemt aan spannende gevechten. Je kunt je voortgang in dit deel van de demo niet opslaan, maar je kunt het zo vaak opnieuw spelen als je wilt om alle details van het nieuwe gevechtssysteem in Final Fantasy XVI te bekijken.

Het spelen van de Final Fantasy XVI demo is je enige kans om erachter te komen of de nieuwe gameplaystijl goed genoeg voor je is of niet. Je mag het niet missen als je een fan bent van een van de populairste RPG-series aller tijden.

  • Officiële website : FF16
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 juni 2023
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief