Bekijk Final Fantasy XVI gameplaybeelden in de aanloop naar de release

Bekijk Final Fantasy XVI gameplaybeelden in de aanloop naar de release

De populairste RPG-serie van Square Enix komt deze maand terug met een nieuw deel. Final Fantasy XVI brengt spelers naar Valisthea, een fantasiewereld verdeeld in zes naties. Het verschijnen van een mysterieuze plaag, bekend als de Blight, heeft de spanning tussen deze naties verhoogd. Je kruipt midden in dit conflict in de huid van Clive Rosfield, die zijn thuisland verwoest heeft zien worden en op zoek is naar wraak.

Naast een gloednieuwe verhaallijn met nieuwe hoofdrolspelers, biedt Final Fantasy XVI spelers veel nieuwigheden op het gebied van gameplay in vergelijking met zijn voorganger. Het spel bevat een third-person gevechtservaring met een sterke focus op actie in realtime tijdens gevechten. Het systeem doet denken aan dat in Final Fantasy VII Remake en voelt dynamischer en moderner aan dan de oude turn-based gevechten.

Een nieuw type Final Fantasy-spel

Je kunt Clive Rosfield nu zien vechten tegen nieuwe vijanden in een exclusieve video met dank aan IGN. Met bijna 20 minuten aan beeldmateriaal biedt de video het beste beeld van het spel tot nu toe en het zit vol interessante elementen.

 

 

Zoals je in de video kunt zien, zijn de beelden gericht op de verkenning van een kerker en onthullen ze wat details over de vaardigheden van Clive in het spel. Ze laten ook zien dat het gevechtssysteem behoorlijk flexibel is en dynamischer dan alle andere die je tot nu toe in de Final Fantasy-serie hebt gezien.

Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten om Clive Rosfield te vergezellen op zijn zoektocht naar wraak in Valisthea. De release van de roem staat gepland voor 22 juni 2023, exclusief op PlayStation 5, en je kunt nu al een goedkope Final Fantasy XVI PS5-sleutel krijgen met onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : FF16
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 juni 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief